Navision – az erőforrás-tervezési megoldás

A Dynamics NAV (korábban Navision néven ismert) egy könnyen adaptálható vállalati erőforrás-tervezési (ERP) megoldás, amely segíti a kis- és középvállalkozásokat az értékesítés, a beszerzés, a műveletek, a könyvelés és a készletkezelés automatizálásában és összekapcsolásában.

[wp_ad_camp_1]

Navision elérhető a devit.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtudhat szolgáltatásainkról és a navision áráról is. Ez lefedi az összes üzleti folyamatot a pénzügyektől és a beszerzéstől a raktárkezelésig és az általános jelentésekig. Ráadásul rendkívül rugalmas, és testreszabható az Ön vállalkozásának megfelelően, függetlenül attól, hogy milyen iparággal rendelkezik. A továbbiakban, amikor a Dynamics NAV szolgáltatásairól és funkcionalitásáról beszélünk, azokra hivatkozunk, amelyek a legújabb verzióban – a Dynamics 365 Business Central – állnak rendelkezésére. A Dynamics NAV szoftver az 1980-as évekig nyúlik vissza, ahol Navision néven ismerték. A Dynamics NAV idővonalának hasznos története van, amely feltérképezi szeretett termékünk életét a mai napig. Ezenkívül a különböző NAV verziók összehasonlító táblázata segít megérteni, hogy mikor vezették be az egyes funkciókat.

Ha kíváncsi arra, miért nem talál említést a Dynamics NAV-ról a Microsoft webhelyén, az azért van, mert 2018-ban átnevezték a Dynamics 365 Business Central-ra! Tehát mi a különbség a Dynamics NAV és a Dynamics 365 Business Central között? Röviden, a Dynamics 365 Business Central csak új név – ilyen egyszerű! Soha nem volt jobb idő a frissítésre! A Dynamics NAV-ról a Dynamics 365 Business Centralra történő frissítéssel nem csak olyan platformja van, amely nem igényel nagy, időigényes frissítéseket, hanem biztonságos és rendeltetésének megfelelő rendszer is! Bővebb leírásért nézzen be a devit.hu-ra.