Élet a foghúzást követően

A foghúzás igenis nagy dolog, hiszen az ember elveszít egy fontos dolgot, mely nem csak funkcióval rendelkezik, hanem esztétikai szempontból is fontos. A felnőttkorban elvesztett fog közel sem olyan vidám dolog, mint a gyermekkorban elvesztett tejfog. Pár dolgot érdemes megtenni fog húzás után, hogy könnyebben viselje a veszteséget.

[wp_ad_camp_1]

Ha szeretne bővebb információkat megtudni a foghúzást követő állapotokról, teendőkről, akkor klikkeljen ide! Ha ki kellett húzni egy fogát, akkor nem kizárt, hogy ez a folyamat megviselte. Nem baj, ha el van keseredve és veszteségként éli meg a foghúzást, hiszen valóban az. Nyugodtan sírasa el elvesztett fogát, hogy ebből erőt gyűjtsön! A fog elvesztése szomorú dolog, azonban ahogy megtörténik a foghúzás, jöhet a következő feladat, még pedig a hiányzó fog pótlása. A foghiány nem maradhat úgy, ahogy, hiszen így nem kellemes rágni és a fogsor, ezáltal a mosoly sem esztétikus. A többséget a hiányzó fog, különösen, ha jól látható zavarja. A megoldást a fogbeültetés jelenti, mely akkor igazán sikeres, ha a foghúzást követően egy éven belül sor kerül rá.

A fogbeültetés ma már rutinszerű eljárásnak számít és egyáltalán nem elérhetetlen. Ráadásul a kiváló minőségű fogimplantátum családok is megfizethető áron kaphatók! Ha a fogbeültetést időben, tehát fél vagy egy éven belül elvégzik, akkor ne kell csontpótlást is végezni. Sokkal olcsóbb és egyszerűbb az eljárás, ha időben lép és nem halogat. Az időhúzás eredményeként szövődményes problémák is kialakulhatnak, melyeket jóval drágább kezelni. Ha szeretne bővebben tájékozódni a témában, illetve elérhetőséget szerezni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a budapestdental.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen a fogbeültetést illetően!