Munkaerő közvetítés a salesjob.hu weboldalon!

A salesjob cég 10 éve jött létre azzal a céllal, hogy értékesítőket illetve marketinges szakembereket toborozzon más cégeknek. A megfelelő munkaerő kiválasztása nem könnyű, de nálunk is olyan szakemberek dolgoznak, akik jártasak a kereskedelmi életben, tehát fel tudják ismerni a jó értékesítőket. Amennyiben többet szeretne megtudni erről, a salesjob.hu weboldal erre megfelelő lehet.

[wp_ad_camp_1]

A salesjob.hu weboldalon tehát kiváló munkaerő közvetítés folyik, és a 10 év alatt amióta értékesítők és marketinges szakemberek toborzásával foglalkozunk már véghezvittünk 1700 projektet sikeresen. Minden egyes értékesítőre, akit kiválasztunk 2 éves garanciát vállalunk, de erre ritkán van szükség, hiszen minden munkaerő átesik valamilyen szituációs gyakorlaton, amely alapján kiderül, hogy ki az, aki igazán megérdemli a munkát, aki rátermett, és aki megbízható. Az évek során cégek százai bíztak meg bennünk, és még egyik sem csalódott a munkaerőben, amit mi küldtünk. Amennyiben Ön is keresne, egy értékesítőt vagy marketinges szakembert mindenképpen megéri felvenni velünk a kapcsolatot, mert mi azért vagyunk, hogy más cégeknek segítsünk.

Ha ön sürgősen keres munkaerőt és nem szeretne hetekig várni, akkor is érdemes megbízni bennünk, hiszen mi képesek vagyunk akár 10 nap alatt rátalálni az önnek és cégének tökéletes munkaerőre. Minden értékesítő és marketinges szakember átesik a szituációs gyakorlatokon, és amelyik a legjobban teljesíti ezeket, azt elküldjük az ön cégéhez, hogy ott is tegye próbára magát. Ha további információkat szeretne megtudni erről, akkor érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a salesjob.hu-t, ahol bővebb leírást találhat. Ha kérdései lennének, ezeket felteheti nekünk az info@salesjob.hu e-mail címre írva vagy tárcsázza a +36 1 211 2161 telefonszámot.