Bosch Car Service hálózat Szegeden

A szegedi Bosch Car Service tagja a legnagyobb minősített márka független hálózatának, ami azt jelenti, hogy egyike a 15 ezer legjobb autószerelő műhelynek. Ez a hatalmas hálózat Hamburgban alakult még 1921-ben egy műhelyben, amelyet Robert Bosch nyitott meg. A Bosch cég az óta is kiemelkedik az autóvillamosságban a folytonos megújulásnak illetve magas minőségnek köszönhetően.

[wp_ad_camp_1]

A Bosch Car Service hálózat Szeged városában a legfigyelemreméltóbb műhely, hiszen itt a műszaki vizsga is rendkívül gyorsan történik, hiszen az alkatrészeket már a raktárról azonnal be lehet szerezni, és ez a Bosch Car Service előnye más autószervizekkel szemben. A Bosch hálózat létrehozásának két célja volt: az egyik az, hogy magas minőségű szolgáltatásokkal tudjuk kielégíteni a gépjármű vezetőket, a másik pedig, hogy a Bosch gyártmányainak stabil fogyasztói hátteret hozzanak létre. A Bosch a kezdetektől fogva azért jött létre, hogy minőségi alkatrészeket gyártsanak, amelyek a gépkocsi működéséhez elengedhetetlenek. A legelső alkatrészek a dinamó illetve az akkumulátor voltak, majd később létrejött a generátor, illetve az önindító is.

Ezek után kifejlesztették a különböző lámpákat, a kényelmi berendezéseket, az ablakmosót, ablaktörlőt, mozgatható tükröket és még sok mást. Mára a személyautók tele vannak számítógép által vezérelt elektronikával, amelyeknek a karbantartása szaktudást és tapasztalatot igényel.  Amennyiben többet szeretne megtudni a Bosch Car Serviceről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu weboldalt, ahol bővebb leírást olvashat. Ha további kérdései lennének, azokkal bátran fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz az szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 554 013-as telefonszámot.