Minőségi madárriasztó a sunikft.hu weboldalon

A madarak néha nagyon komoly egészségügyi veszélyt jelentenek, mivel számos betegséget hordoznak, amelyek átvihetők az emberekre. A madarak megsemmisítése nagyon etikátlan megoldásnak tekinthető, de ne essen kétségbe – különféle riasztók állnak rendelkezésére.

Madárriasztó kínálat várja a sunikft.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tekintse meg teljes madárriasztó kínálatunkat hogy megtalálhassa azt, amely minden igényének megfelel. A madárháló egy nagyon alacsony technológiájú megoldás, amely a legjobban akadályozza meg, hogy a madarak hozzáférjenek a tetők területéhez és fészket építsenek. A háló a legmegfelelőbb lehetőség nagy terek lefedésére, de fontos szem előtt tartani, hogy a hálóban lévő rések mérete csak egy madártípusra jellemző, így ez csak azoknak az ingatlanoknak a megoldása, ahol csak egy kártevő van jelen. A madártüskék veszélyesnek és ártalmasnak tűnhetnek a madarak számára, de egyszerűen úgy tervezték őket, hogy megakadályozzák a felszínre szállást megkísérlő madarakat. A legtöbb madár felismeri az előttük rejlő potenciális veszélyt, és elkerüli a felszínt. Ez a módszer kiválóan alkalmas olyan városi területekre, ahol nagy a madárfertőzés. A madárhuzal diszkrét, szinte láthatatlan elrettentő, amely megakadályozza a madarak partraszállását. Ez a módszer a tüskék helyettesítésére használható.

Avishock: Ez a rendszer úgy működik, hogy kis áramütést okoz a madárnak, amikor a rendszerrel érintkezik. Ez fizikailag nem károsítja a madarat, de pszichológiai akadályt teremt a negatív asszociáció révén, ami megakadályozza, hogy a madár ismét a földjére akarjon szállni. Kétféle taszító gél létezik: aktív hatóanyagokkal és anélkül. A hatóanyagok nélküli gélek ragadós állagúak, amelyek a madaraknak nem tetszenek, mivel korlátozzák a szabad mozgást. Ez megakadályozza, hogy a madarak ismét ott akarnak majd leszállni. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne kattintson a sunikft.hu-ra.