Milyen előnyökkel rendelkezik a falba épített WC tartály?

A mai modern építészetben a falba rejtett WC tartály már általánosnak számít. Ez a megoldás jóval esztétikusabb, mint az elődei, így nem csoda, hogy ma már szinte mindenhol ezt a módszert választják. Ha Ön is kacérkodik a beépített WC tartály lehetőségével, akkor csak bátorítani tudjuk, ez egy kiváló opció, mely számtalan előnnyel jár.

A falba épített WC tartály kapcsán itt érhet el bővebb információkat! Tagadhatatlan, hogy a WC szempontjából az egyik legstílusosabb és legmodernebb megoldás, ha a tartály rész a falba süllyesztve kerül elhelyezésre. A mai modern megjelenésű, stílusos WC csészékhez finoman szólva sem illenek a régi stílusú WC tartályok. Az esztétika azonban ebben az esetben is másodlagos, ugyanis a legfontosabb a praktikus. Márpedig a régi stílusú, lehúzós WC tartályok nagyon gyakran okozta kellemetlenséget, például azzal, hogy folytak vagy elromlottak. Ez akár egy modern WC tartály esetében is bekövetkezhet, azonban a szerelőnyíláson keresztül könnyen orvosolni lehet a bajt. A modern tartályokat egy speciális keret segítségével helyezi el a szakember, majd ezt követően a felületet úgy burkolják, mintha az egyszerű fal volna.

Az előnyök mellett, a teljesség kedvéért azt is el kell mondanunk, hogy a modern változatoknak vannak hátrányaik is. Egy esetleges javítás költségesebb, mint a hagyományos típus javítása. Sajnos a pótalkatrészek is meglehetősen borsos áron kaphatók. Szerencsére, akárcsak más berendezések esetében, úgy a beépíthető WC tartály kapcsán is vannak olcsóbb és drágább darabok, így mindenki a pénztárcájának megfelelően válogathat. Arra azonban mindenképp ügyelni kell, hogy mekkora terhelésnek fogja kitenni az adott WC tartályt. Továbbá az is fontos, hogy lehetőleg minőségi terméket válasszon és ne csak az árat nézze!