Mickey gyerekszőnyeg, a Walt Disney rajongó gyermekek kedvence!

A gyermekek, de még a felnőttek is szeretik a meséket. A Walt Disney ikonikus figuráiért rajong az egész világ. Ismerjük szinte az összes kis tündéri alakot, mesehőst. Az egyik ilyen kedvencünk, a lassan már 100 éves Mickey Egér.

[wp_ad_camp_1]

Gyermekeink szobájában számos Mickey Egeres kellék van. Mickey ágyneműhuzat, Mickey falióra, rengeteg Mickey egeres ruha, póló és még nagyon sok minden. Az egyik leghasznosabb és legszebb ilyen kiegészítő a Mickey gyerekszőnyeg. Egyrészt nagyméretű, gyönyörű szép színes, másrészt pedig gyerekszőnyeg nélkül elképzelhetetlen lenne egy gyerekszoba. A kicsik ugyanis nagyon szeretnek a padlón játszani, ücsörögni, autókázni, rajzolni. Ezt pedig miért is tennék hideg burkolaton, amikor gyönyörű Mickey gyerekszőnyegen is csinálhatják?

Mickey gyerekszőnyeg kapható kislányos és kisfiús variációban is, illetve ha esetleg közös a gyerekszoba, akkor választhatunk egy semleges, zöld színű Mickey gyerekszőnyeget. Ráadásul 200 x 300 cm-es, amin tényleg nagyon kényelmesen elférnek a testvérek játszani.

Gyerekszőnyeg
Gyerekszőnyeg

A Mickey gyerekszőnyeg mivel vidám, színes változatokban szerezhető be, lakberendezés szempontjából nagyon hálás és jól kombinálható. Gyerekszobát megtervezni, berendezni rendkívül örvendetes dolog, a nők boldogan szoktak hozzálátni ehhez a feladathoz. Új ágyat, új kiegészítőket vásárolnak akkor is, amikor első gyermeküket viszik haza és akkor is, amikor már óvodába, iskolába készülnek velük. Egy különleges, ovális alakú Mickey gyerekszőnyeg tökéletes választás, ha nem egy hagyományos, szögletes vonalú szőnyeget szeretnénk a gyerekszobába. Egy Mickey gyerekszőnyeg akkor jó, ha vastag, sűrű szövésű, könnyen takarítható és vidám, színes figurái mosolyt csalnak az arcokra. De nem csak a gyermekek kedvence, hanem a felnőttek is boldogan tekintenek rá. Egy Mickey gyerekszőnyeg a családot is össze tudja hozni egy szuper társasjátékra, mókázásra. Tegyük kényelmessé saját magunk életét egy pihe-puha gyerekszőnyeggel.

A lakberendezés mindig egy izgalmas dolog. Gyerekszobát pedig még örvendetesebb tevékenység megálmodni. Nincs annál angyalibb feladat, mint kiságyat vásárolni, kiválasztani a legmesésebb tapétát, gyerekszőnyeget, gyerek ágyneműt, mesefigurás függönyt és még sok-sok angyali kiegészítőt, amely meghitt, harmonikus és nyugodt hangulatúvá tesz egy gyerekszobát.