Mennyit érnek a házi praktikák a dugulások ellen?

A duguláselhárító XX. Kerület lakóit telefonon keresztül is hasznos tanácsokkal tudja ellátni. Hogy miért érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást? Azért, hogy a fennálló dugulásból a biztos sikert ígérő házi praktikákkal nehogy még nagyobb problémát gyártsunk.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárító XX. Kerület egészén modern eszközökkel végzi a dugulások elhárítását. Ugyanakkor léteznek olyan megoldások is, melyek az otthon fellelhető kellékek segítségével is megszüntethetők, de nem minden esetben. Amikor dugulással találkozunk, minden részlet számít, hiszen nincsen két egyforma helyzet. A duguláselhárító XX. Kerület lakóinak ingyenes tanácsadást biztosít, melynek keretében pontosan tájékoztat arról, hogy a nálunk kialakult dugulás esetén mit tegyünk és milyen házilagos módszereket kerüljünk.

Nem mindegy ugyanis, hogy mi került a lefolyóba, mekkora az elzáródás és hogy hol alakult ki a dugulás. Ahogyan nem mellékes a csövek állapota sem, hiszen egy régi vízvezeték rendszernél jóval nagyobb kockázatot jelent a nagy mennyiségű vegyszer használat, amivel tovább növelhetjük a bajt. A duguláselhárító XX. Kerület egészén ingyenes kiszállással már 1 órán belül megérkezik és szakszerűen elhárítja a hibát.