Madness szabadulószoba – Te vajon kijutsz?

Manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek a szabadulószobák. Ezeknek a szobáknak történetük van, amibe a játékosok abban a pillanatban belecsöppennek, hogy átlépték a szoba küszöbét. Az alábbiakban a Madness szobát mutatjuk be.

[wp_ad_camp_1]

Madness szabadulószoba – Mindannyian tudjuk, hogy a zsenialitást az őrülettől csak egy hajszál választja el. Ha pedig egy lángelme nem a jó dolgok szolgálatába állítja tudását, akkor bizony nagy bajba kerül az emberiség. A Madness szabadulószoba professzora azt állítja, hogy pszichiátriai kutatásai a lénynek sem ártanak. Azonban ezekből a kísérletekből még egyetlen „önkéntes” sem tért vissza. Te és kis csapatod úgy döntötök, hogy végére jártok a dolognak. Célotok nem más, mint beépülni a kísérleti alanyok közé és kideríteni, hogy min dolgozik a professzor. Azonban erre mindössze hatvan percetek lesz. Fejtsétek meg a labor titkát és akadályozzátok meg a professzort őrült tervének megvalósításában, bármi legyen is az!

Szabadulószobák Budapesten

Budapesten számos szabadulószoba található, többek közt a fentebb említett is, amit az exitgames.hu weboldalon tudsz megtekinteni és bővebb információkat szerezni róla. A vidéken élők számára is bőven akad választék, azonban a fővárosiak végképp a bőség zavarában szenvednek, hisz több, mint 180 szabadulószoba áll rendelkezésükre. A szabadulószobák szerte a világon hatalmas népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy sokan rendszeres látogatói ezeknek a szobáknak. Levés olyan program van, ami ennyire összehozná a csapattagokat, itt ugyanis muszáj együtt dolgozni, ha a csapattagok ki akarnak szabadulni! Természetesen, ha a csapat elakad, lehet egy kis segítséget kérni. Azonban mindenképp igyekezni kell, hisz a hatvan perc gyorsan letelik!