Lézerblokkoló és radardetektor

Manapság nagyon sokan vezetnek autót napi rendszerességgel, ezért sokak számára jól jöhet az autóba felszerelt lézerblokkoló vagy radardetektor. A lézerblokkoló tulajdonképpen a lézeres sebességmérő műszerek hatástalanítását szolgálja.

[wp_ad_camp_1]

Lézerblokkoló és radardetektor a www.alkatreszek.hu weboldalon. Mindkét készülnek az a funkciója, hogy jelezze a sofőr számára, hogy van-e a közelében működő radar vagy lézer sebességmérő készülék. Napjainkban már mindkettő legálisan beszerelhető és használható minden autóban. Leggyakrabban a jármű elejére, esetenként a hátuljára szerelik fel az érzékelőt, amely lokalizálja a sebességmérő lézersugarát, amire a maga által generált fénysugárral válaszol is, megakadályozva ezzel a mérést. Ez azért van, mert a mérőeszköz nem tudja megkülönböztetni a visszaverődött és a blokkoló által kibocsátott fénynyalábot.

Radardetektort és radardetektort akkor ajánlott felszerelni, ha tájékozottak vagyunk ebben a témában és tudjuk, hogy melyek azok a lézerdetektorok, amelyeket blokkolni szeretnénk. Érdemes tehát megfigyelni, hogy milyen készülékek vannak felszerelve azokon az utakon, amelyeken nagy gyakorisággal járunk. A radardetektorok könnyen rögzíthetők a szélvédőre és gyorsan beüzemelhetők. A beépített és a szélvédőre szerelt radardetektorok között hasznosság szempontjából szinte semmilyen különbség nincs. A lézerblokkolók esetében azonban a kétfejű és a nagyobb teljesítményű ajánlott, mivel biztosan időben működésbe lép és nagyobb távolságról is hatásos.

Látogasson el Ön is a www.alkatreszek.com webshopba és vásároljon innen olyan lézerblokkolót és radardetektort, amely megfelel az igényeinek és ideális az autójához. Hogyha kérdése lennek, akkor tárcsázza a 06 62 468 444-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@kovacsauto.hu e-mail címre.