Alukeretes infrapanel lakásba

Az infrafűtés manapság nagyon kényelmes fűtési módnak számít, ezekkel az infrapanelekkel egy esztétikus fűtőtestet tudhatunk magunkénak, mellyel lakásban és hétvégi házban is biztosíthatjuk a meleget. Bár sokáig ódzkodtak az emberek az infrafűtéstől, a terjengő tévhitek miatt, azonban számtalan teszt bizonyította, hogy az infrapanel teljesen biztonságos! Az alábbiakban bővebb információkat megtudhat az infrapanelekről!

[wp_ad_camp_1]

Az alukeretes infrapanel egy modern lakásba tökéletesen beilleszthető. Látogassa meg az infrapanel.eu oldalon található webáruházat, ahol kedvező áron, többféle teljesítményű alukeretes infrapanel közül választhat, a helyiség és a lakás jellemzőinek megfelelően. A tökéletes teljesítményű termék megvásárlása elég nehéz lehet, ezért ajánljuk, hogy ehhez kérje szakértőink segítségét, hogy együtt találhassanak rá a megfelelő darabra. Az infrapanel vásárlását garantáljuk, hogy nem fogja megbánni, hisz ezek nagyon tartós kerettel vannak ellátva, súlyuk 4-6kg-ig alakul. A méretük a teljesítmény szintjük alapján változik. Előnyei közé tartozik, hogy korlátlan időtartamúak, mivel mozgó alkatrészek nem találhatóak benne. A hátoldala szigeteléssel van ellátva, ezért éghető felületre is felszerelhetőek, illetve igény szerint pár fokos szögben kissé megdönthetőek. Bármilyen helyiségben alkalmazhatjuk, akár még fürdőszobába is. Fürdőszobába akár törülközőszárító infrapanelek közül is válogathat. Az infrapanelt a falra kell helyezni, azonban, ha nincs hely vagy ez nem megoldható, akkor kerülhet a falra is.

Alukeretes infrapanel
Alukeretes infrapanel

Infrapanel fűtés – Az egyik legkorszerűbb fűtési alternatíva

Minden lakásban található radiátor vagy valamiféle fűtőtest, mellyel biztosítjuk a folyamatos levegő melegítést. Ezzel szemben ezek az infrapanel berendezések, nem a levegőt melegítik fel, hanem a körülötte lévő tárgyakat, berendezéseket és bútorokat. Persze a tárgyakkal együtt a levegő is felmelegszik. Az infrapanel kiegészítő fűtéssel, a téli hónapokban akár 30-40%-al is spórolhatunk a fűtési kiadásainkon. A kevésbé hideg hónapokban pedig akár 60%-kal is kevesebbet fizethetünk. Ha szeretnénk a panel energiafogyasztásán csökkenteni, érdemes kombinálnunk egy napelemes rendszerrel, ami kissé megnöveli a beruházásra szánt összeget, viszont egy idő után, a befektetés megtérül. Egy szóval érdemes infrapanelt vásárolni és azzal fűteni! Látogasson el az infrapanel.eu webáruházba, ahol bővebb információkhoz juthat, valamint elérhetőséget is talál. Ha szeretné megtekinteni az infrapaneleket, akkor látogasson el a webáruházba!