Láthatatlan fogszabályozás kedvező áron

A Kerámia Dental-nál olyan modern csúcstechnológiát hoztak létre, amely lehetővé teszi a láthatatlan, kivehető fogszabályzó felhelyezését. Fogászati központunkban részt vehet egy olyan fogszabályzáson, ami abszolút semmilyen hatással nem lesz a mindennapjaira.

[wp_ad_camp_1]

Láthatatlan fogszabályozás kedvező áron csakis a Kerámia Dental fogászati központban elérhető. A tradicionális, felragasztott fogszabályzókkal szemben ezek a láthatatlan fogszabályzók olyan technikával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a fogszabályzó kivételét, és így könnyebb lesz a sínek tisztítása is. Ezekkel az átlátszó sínekkel minden esetben tökéletes eredményt érhet el. A Clearsmile átlátszó fogszabályzói igen kényelmesek, tiszták, és viselésük is egyszerű. A magas minőségű vékony műanyagból készült síneket kéthetente ajánlott cserélni, egészen addig, amíg a fogak visszaállnak tökéletes állapotukba. A Clearsmile fogszabályzó előnye a hagyományossal szemben az, hogy kezelési ideje rövidebb, láthatatlan, és könnyen levehető, kényelmes, könnyen tisztítható, nincs hatása sem az evésre, sem a beszédre, és felnőtt korban is tökéletes megoldás.

Válassza a Kerámia Dental fogászati központot a tökéletes fogakért! Látogassa fel a clearsmile.hu weboldalt a láthatatlan, kivehető fogszabályozás további információiért és menetéért, valamint más fogászati beavatkozásokért. Amennyiben kérdései merülnének fel a fogszabályozással kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@keramiadental.hu e-mail címre írva, vagy a 06 (20) 356 5556 telefonszámot tárcsázva. Időpontot akár online is kérhet weboldalunkon, a nevének, e-mail címének, kezelési módjának, és egy lehetséges időpont megadásával. Személyesen is ellátogathat fogászatunkra az Avenue Gardens. H-1064 Budapest Andrássy út 68. címre.