Kerámia Dental fogászat Budapesten

A Kerámia Dental fogászaton minden páciens teljes és átfogó kezelésben részesül. Szakorvosaink a legújabb és legmodernebb eszközökkel mérik fel a fogak állapotát, és készítik el a kezelési tervet. A tény, hogy csakis a legmodernebb eszközöket használjuk azért fontos, mert így biztosítani tudjuk a pácienseink által elvárt magas minőséget.

[wp_ad_camp_1]

Ez a fogászat Budapest egyik legelegánsabb környékén található, így még a környezet is megfelelő pácienseink számára. Rendelőnkben egy egész fogtechnikus csapat áll rendelkezésére, így előnyben vagyunk azon fogászatokkal szemben, ahol a pácienseknek többet kell várakozniuk. Fogászatunkon ötvöződik a családias hangulat a profi és modern eljárásokkal. Nálunk ingyenes az orál kamerás állapotfelmérés, fényképes dokumentáció, szájhigiéniás tanácsadás, az árajánlat, illetve a digitális panoráma röntgent is levonjuk a kezelés árából. Első lépésnek fel kell deríteni a fogak jelenlegi állapotát, majd ennek köszönhetően fogorvosaink a legapróbb problémákra is találnak kezelést. A Kerámia Dental fogászat a láthatatlan fogszabályzó felhelyezésére is lehetőséget ad.

A clearsmile fogszabályzó lehetővé teszi a fogszabályzó kényelmes és tiszta viseletét, és mivel könnyen levehető, a tisztítása is igen egyszerű. Látogassa fel a keramiadental-budapest.hu weboldalt a fogászati kezelések további részleteiért, vagy vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 06 (20) 356 5556 telefonszámon. Kérdéseit megírhatja akár az info@keramiadental-budapest.hu e-mail címre is, vagy látogasson el személyesen fogászati központunkba az Avenue Gardens H-1064 Budapest, Andrássy út 68. címre. Válassza a Kerámia Dentalt az természetes érzésért, a tökéletes szájhigiéniáért és szebb fogakért!