Lakóbusz bérlés több személy részére

Ha mindeddig a nyaralás tervezgetése során az volt a bevett, hogy lefoglaltuk a szállodai szobát vagy apartmant, azonban az eddig megszokotthoz képest valami teljesen eltérőre vágyunk, akkor a lakóbusz bérlés ideális megoldás. Az sem jelent gondot, ha nagy családosan indulunk útnak.

Lakóbusz bérlés tökéletes opció, ha nem csak ketten, hanem többen, akár gyerekekkel szeretnénk világot látni. A megszokott ingerekhez képest elképesztően izgalmas egy guruló szálláshellyel útnak indulni és kötöttségek nélkül élvezni az út során átélt élményeket. Ehhez nem szükséges egy vagyonért saját lakóbuszt vásárolni, hiszen a bérléssel jobban járunk, illetve így kipróbálhatjuk mit szeretnek benne olyan sokan. A hatszemélyes lakóautó nagy előnye, hogy több fő is kényelmesen elfér benne. Egyáltalán nincs zsúfoltság érzésünk a belső térben. Sőt a számos extrának köszönhetően olyan, mintha nem is egy guruló szálláshelyen, hanem szinte mintha otthon lennénk. A benn töltött idő igazán kellemes az állófűtésnek és a légkondicionáló berendezésnek köszönhetően. Emellett televízió, fagyasztó, tágas hűtő, zuhanyzó és wc is kényelmessé teszi a benti létet.

A nagy belmagasság szintén hozzájárul a komfortos benti tartózkodáshoz. Egy fő vezet, egy fő az anyósülésen tud helyet foglalni, míg négy fő az étkező résznél tartózkodhat az utazás során. Ennyi főre bőven akadnak csomagok, azonban nem kell attól tartani, hogy ezek megtöltik a lakóbuszt és zsúfoltság érzetet okoznak, mivel rengeteg tárolási alternatíva segíti, hogy minden csomagot el lehessen tenni és ne a közlekedő térben kelljen kerülgetni őket. A hatalmas garázsban, vagyis csomagtartóban még a különféle nagyobb méretű sporteszközök is jól elférnek, így semmit sem kell összezsúfolni vagy az útba tenni.