Körömágyhosszabbító a lehető legjobb áron!

A körömágyhosszabbító egy hagyományos gél, amely szinte soha nem jön le a természetes körömről. Rózsaszín zselé, amely lehetővé teszi, hogy a formákra tökéletesen mintázható legyen, és könnyen csíphető. Ez felforrósodhat a lámpában, ha túl vastagon alkalmazza. Ha ez a probléma jelentkezik, hagyja, hogy a kliens vegye ki a kezét a lámpából, és várja meg, amíg a hő eltűnik. Ennek elkerülése érdekében dönthet úgy, hogy inkább vékony réteget alkalmaz. Minden réteget külön kell megkötni, így védőréteg jön létre a körömágy és a megkötött gél között.

Körömágyhosszabbító várja a marilynails.hu weboldalon, tehát keressen fel minket ha ön is erre a termékre vár, hiszen nálunk kedvező áron megrendelheti azt. A körömágyhosszabbító használata egyszerű. A zselé réteges felépítésével érheti el a kívánt felső ívet. Vagy ha vékony réteget viszünk fel, ahol egy csepp gélt engedünk kifolyni, mindkét módszer jól működik! Kösse meg a gélt 1 percig LED-ben, 2 percig UV-ben. A gél minden típusú felső zselével kompatibilis. Még a Supreme Finish is szóba jöhet, ha a köröm műszakilag megfelelő szerkezetű. A körömágyhosszabbító gyönyörű, ha ügyfele természetes köröm megjelenést szeretne. A rózsaszín árnyalat tökéletesen kiegészíti a körömágyat. A körömlemez-hosszabbító zselé természetes árnyalatú, a körömágy meghosszabbítására szolgáló, tökéletesen elfedő pigmentációjú zselé, különösen francia köröm előtt ajánlott felvinni. De a gélt a köröm teljes felületére is felvihetjük.

A körömlemez-hosszabbító alacsony viszkozitású, ami miatt ideális a köröm hibáinak elfedésére. Mindig egy átlátszó vagy rózsaszín géles ragasztórétegen használja, hogy megakadályozza a gyűrődést, kezelési ideje pedig 3 perc/réteg. Ideális a lerágott vagy sérült körmök szépítésére. Mindig használja ezeket a zseléket átlátszó vagy rózsaszín kötőrétegen, hogy megakadályozza a felemelkedést. Amennyiben többet tudna meg erről érdemes benézni hozzánk a marilynails.hu weboldalra.