Könyvújdonságok jó áron a book24-en!

Ha olyan módszereket keres, amelyek segítségével javíthatja memóriáját és koncentrációját, valamint enyhítheti a stresszt, az olvasás segít. Az olvasásból származó agystimuláló tevékenységek kimutatták, hogy lelassítják az időskori kognitív hanyatlást azoknál az embereknél, akik életük során mentálisan stimulálóbb tevékenységekben vettek részt.

Könyvújdonságok a book24-en várják, tehát ha kedvező áron vásárolna könyveket amelyek még szinte most jelentek meg, nézzen be hozzánk a book24-hu weboldalra és nem fogja megbánni. Amikor olvas, néhány agyi funkciónál többet vesz igénybe, mint például a fonemikus tudatosság, a vizuális és hallási folyamatok, a megértés, a folyékonyság stb. Az olvasás cselekvésre készteti az agyat, fenntartja a koncentrációt, és lehetővé teszi az elmének, hogy feldolgozza az ön előtt zajló eseményeket. A döntéshozók kognitív feldolgozási kapacitása meglehetősen korlátozott. Következésképpen, amikor információtúlterheltség lép fel, valószínű, hogy a döntés minősége romlik. Az olvasás jótékony tevékenység. De a túl sok olvasás az agy termelékenységét is megölheti, különösen akkor, ha nem jön létre új jelentés.

Ahogy feszültség épült a történetben, az agy egyre több területe lesz megvilágított egy tevékenységtől. Az agyi szkennelések azt mutatták, hogy az olvasási periódus alatt és az azt követő napokon keresztül az agy kapcsolata megnőtt, különösen a szomatoszenzoros kéregben, az agy azon részén, amely reagál az olyan fizikai érzetekre, mint a mozgás és a fájdalom. A könyvek fejlesztik a fantáziát, sokkal részletesebbek, mint a filmek, javítják az angol nyelvtudást, és bizonyítottan segítenek jobb állások megszerzésében Amennyiben többet tudna meg az olvasásról és minőségi könyveket szeretne rendelni, kattintson a book24.hu weboldalra.