Kiránduljunk a Mátrában!

Magyarország finoman szólva is szűkölködik magas hegységekben és vadregényes tájakban, de mégis csodálatos kirándulóhelyeket nyújt a túrázás szerelmeseinek. A Mátrában található Magyarország legmagasabb pontja, illetve itt terül el a legmagasabban fekvő település.

[wp_ad_camp_1]

A legtöbben a természet kínálta lehetőségek miatt jönnek ide. A Mátra apartman kínálata olyan kivételesen hangulatos és családias szállásokat is tartalmaz, mint a Borostyán Vendégház. A vendégházban külön hálószoba és konyhával összekötött nappali is található, de igény szerint igénybe vehető egy kisebb faház is, ami további 4-6 fő befogadására alkalmas. Ilyen módon a Borostyán Vendégházban akár nagyobb baráti társaságok is megszállhatnak. Érdemes tudni, hogy az apartman üzemeltetője csak egy társaságnak adja ki a területet egyszerre, így a kerten sem kell osztozni más vendégekkel.

A Borostyán Vendégház helyiségeit igényesen rendezték be annak érdekében, hogy az ideérkező vendégek még jobban érezhessék magukat és még kényelmesebben pihenhessenek. A klasszikusan berendezett, fa oszlopokkal és kandallóval ellátott apartmant modern konyhai felszerelések teszik teljessé, így az étkezés előkészítése, esetlegesen a főzés sem okozhat gondot. Az ősztől tavaszig tartó időszakban radiátoros vagy cserépkályház fűtés biztosítja a kényelmes meleget, így a vendégeknek nem kell attól tartaniuk, hogy a természetközeli élmény didergéssel fog párosulni. Szép idő esetén a kert nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget; igény szerint tüzet is lehet rakni, ahol akár főzni vagy sütni is lehet. Megfelelő minőségű tüzelő áll rendelkezésre. Ha kellemes kikapcsolódásra vágyunk, mindenképpen érdemes egyszer ellátogatnunk a Borostyán Vendégházba. Biztosak lehetünk benne, hogy még sokszor visszatérünk ide.