Kincset érő tartalommarketing, kedvező áron író szövegíró

A szövegíró nem csak online szövegírásban kell, hogy jeleskedjen. A virtuális léten kívüli ott a „való világ”, ahol szintén szükség van jó, profi szövegíróra. Egy hivatali beszéd, egy megnyitó, avatás, pohárköszöntő, esküvői beszédek, születésnapi, névnapi köszöntők, búcsúbeszédek, ünnepi köszöntők… Számtalan szövegírói tevékenység. Munkaírói, szóművesi hivatás.

[wp_ad_camp_1]

A szövegírás rettentően sokrétű feladatkörrel bízhatja meg a szövegírót, és ez jó. A profi szövegíró szeret a szöveggel bíbelődni, szereti beleásni magát azokba az addig ismeretlen területekbe, melyeket meg kell ismerni ahhoz, hogy a megrendelőnek és a keresőmotorok algoritmusainak megfeleljen, aki szeret a szavakkal, mondatokkal bíbelődni, a szöveg textusával foglalkozni.

Aki tud betűt vetni, szöveget is tud írni. De nagyon nem mindegy, hogy azok a betűk milyen kommunikációs üzenetté válnak! Még egy nyomtatott apróhirdetés esetében sem mindegy, hogyan fogalmazunk azt meg.

Aki fogalmazott már meg szöveget, tudja, egy remek, hiteles, hatékony üzleti, vagy magánszöveg szövegkörnyezetét minden szempontból megalkotni nem könnyű. Akár üzletember, akár közszereplő, politikus, művész, vagy civil, mindig szüksége lehet szövegíróra, aki megérti az Ön problémáját, és megoldást kínál azzal, hogy megírja a szöveget.

Kevés olyan szövegíró van, aki akár üzleti, akár szépirodalmi szöveget, verset, mesét, köszöntőket is meg tud írni Önnek. Ráadásul gyorsan, és jutányos áron. Egyik ilyen szerteágazó szövegírási feladatokat vállaló szövegíró a szovegem.com honlapon bemutatkozó szóműves.

Nem csak marketingszöveget, reklámszöveget, AdWords hirdetés szöveget, tartalommarketing szöveget készít, hanem vers, mese, és köszöntőszöveg írását, sőt!, megnyitóbeszédeket, búcsúztatóbeszédek szövegírását (akár vicces, akár komoly stílusban) is vállalja.

Legyen szó apróhirdetés szöveg megírásáról, brosúraszövegről, tartalommarketing szövegírásról, PR cikk megírásáról, blogszöveg-írásról, a szovegem.com-on megtalálja a megoldást!