Intenzív ÖSD nyelvvizsga felkészítő

Az ÖSD jelentése: Österreich – Deutschland – Schweiz. Az ÖSD államilag jóváhagyott vizsga- és felmérési rendszer. Ezek a típusú német nyelvvizsgák főként a kommunikációs szempontokra összpontosítanak, amelyek célja az idegen nyelvi kompetencia valós helyzetekben történő felmérése.

Az ÖSD nyelvvizsga megfelel a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret (CEFR) szintjeinek. Az alábbiakban megtalálja az ÖSD német nyelvvizsga előtt állók lehetőségeinek a felsorolását. Ausztriában: az állandó lakóhely (A1, családegyesítés) és az osztrák állampolgárság megadása iránti kérelemhez elegendő nyelvi kompetencia bizonyítékaként elfogadott (B1). Ez a nyelvvizsga belépési képesítés is az osztrák egyetemekre. A legtöbb osztrák egyetem C1-es szintet kér, hogy felvételizzen, ha a német nyelv nem az anyanyelve. Ez a diploma ugyanakkor világszerte akkreditált és elismert bizonyítéka a német nyelvtudás kompetenciájának. Lehetséges munkáltatója számára egy B2 | A C1 vagy C2 ÖSD német nyelvvizsga határozottan növeli foglalkoztathatóságát a munkaerőpiac minden területén.

Az up2you nyelviskola többek között német nyelvtanfolyamokra szakosodott és szeretettel várjuk az ambiciózus hazai és nemzetközi tanulókat is. Nincsenek csoportok, így személyre szabottabb tanulási útra és gyorsabb tanulási folyamatra számíthat. Tanuljon németül velünk egy nagyszerű helyen, kiváló tanárokkal és anyagokkal, de akár az online nyelvtanulás folyamatát is választhatja vagy mindkettőt. Tanulóink ​​nemcsak a barátságos légkörért értékelik az up2you nyelviskolát, hanem a magas tanfolyamminőség miatt is, amely meggyőzi a hallgatókat, hogy velünk folytassák tanulmányaikat. Minden tanfolyamon jól felépített, aktív órákra és extra beszédgyakorlatokra is számíthat. Látogasson el weboldalunkra az up2you.hu-ra, ahol minden részletet megtalál az oktatással kapcsolatban és vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb, ha az ÖSD nyelvvizsgára készülne fel.