Hüvelytabletta hüvelyi fertőzés esetén

A nők nagyrésze élete során legalább egyszer találkozik a hüvelyi fertőzés kellemetlen tüneteivel. A hüvelyi fertőzés egy olyan probléma, melynek kiújulási esélye nagyon magas. Éppen ezért fontos a megfelelő hüvelytabletta beszerzése a kellemetlen panaszok kezelésére és megelőzésére.

[wp_ad_camp_1]

Hüvelytabletta nagy segítséget jelent a hüvelyi fertőzés elleni küzdelemben. A nők akár hetvenöt százaléka kénytelen élete során megküzdeni a hüvelyi fertőzéssel és annak cseppet sem kellemes tüneteivel. A hüvelyi fertőzést gombák és baktériumok egyaránt okozhatják. Előbbit jellemzően a Candida albicans, míg utóbbit a Garnerella vaginalis. A hüvelyi fertőzés nagyon kellemetlen tünetekkel jár, például égő, viszkető érzéssel, kellemetlen szaggal, mely spermával érintkezve még rosszabbá válik, továbbá abnormális hüvelyi folyással. A hüvelyi fertőzést több tényező is kiválthatja, mivel a hüvely flóra kényes egyensúlya könnyen felborulhat. Ilyen tényezők lehetnek az antibiotikumhasználat, a fogamzásgátló tabletta alkalmazása, az intim terület szappanos tisztítása, a túl hosszú időn keresztül bennfelejtett vagy bennhagyott tampon, a méhen belüli eszközök felhelyezése vagy a gyenge immunitás.

Szerencsére könnyen meg lehet szabadulni a hüvelyi fertőzés kellemetlen tüneteitől. Ennek egyik legjobb módja a hüvelytabletta alkalmazása. Az egyik legjobb alternatíva a Beliema Effect Plus, amely egy kemény tabletta. A hüvelytablettát mélyen a hüvelybe kell felhelyezni, amely idővel, körülbelül egy hét után elmúlik. A Beliema Effect Plus nem csak a fertőzések megszüntetésére, hanem megelőzésre is alkalmazható, akár gomba, akár baktérium okozza a fertőzést. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wavita.hu webáruházba!