Hotel textil, törölköző, paplan, párna nagykereskedés!

A törölközők vásárlása kényes folyamat. Természetesen szeretne olyan törölközőket vásárolni, amelyek puhák és fényűzőek, de mit jelent valójában a „grammszám”? És hogyan lehet megkülönböztetni a török ​​és az egyiptomi pamutot, vagy válogatni a színek és minták szivárványából? Mielőtt túl korán bedobná a törölközőt, szánjon egy kis időt az alábbi hasznos útmutatónk elolvasására.

Hotel textil, törölköző, paplan, párna nagykereskedés. A mrtextil.hu weboldalon számos törölköző várja amelyek között nehéz lesz majd a választás, hiszen szebbnél szebb darabokkal várjuk. A törölközők többféle méretben kaphatók, amelyeket érdemes megfontolni a vásárlás előtt. A zuhanyozás vagy fürdés utáni szárításhoz használt normál törölközők mérete 27” x 52”.  A törölköző nagyobb fedést biztosít, így teljesen becsomagolhatja magát. Ha kisebb lehetőségekre vágyik, a kéztörlő 16” x 30”, míg a négyzet alakú törlőkendők 13” x 13” méretűek. A törölközők sűrűségét gramm per négyzetméterben (GSM) mérik, és ez a szám 300-900 között változik. A 300-400 grammos törölköző vékonyabb és könnyebb, így ideális az edzőterembe vagy a konyhába. Ezek gyorsabban száradnak, mint a nehezebb törölközők. A 400-600 GSM egy közepes súlyú törölköző, amely kiválóan alkalmas a strandra, és mindennapi fürdőlepedőként is használható. És végül, a 600-900 GSM sűrű és nedvszívó, ami extra luxus érzést ad, de egy kicsit több száradási időt igényel. Törölközőinkkel szeretjük megtalálni a tökéletes egyensúlyt a vastag, bolyhos és nedvszívó között, ugyanakkor elég könnyűt keresünk ahhoz, hogy gyorsan száradjunk.

A mindennapi törölközők gyakran szabványos pamutból készülnek. A török ​​pamutnak viszont hosszabb szálai vannak, amelyek extra tartósságot és puhább érzetet adnak a törölközőknek. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel a mrtextil.hu weboldalt.