Hatalmas kedvezmények Black Friday-kor!

A Black Friday elnevezés ma már egyet jelent a hatalmas kedvezményekkel, így érdemes ezen a napon kényelmes cipőt húzni, előkészíteni a pénztárcát és már indulhat is a vadászat. Nem árt tisztában lenni vele, hogy a Black Friday kedvezmények nem csak az üzletben, hanem az internetes webáruházakban is élnek.

[wp_ad_camp_1]

Black Friday csak pár éve van Magyarországon, ugyanakkor maga az esemény egészen a hatvanas évekig nyúlik vissza. A Black Friday elnevezést azt gondolnánk, hogy egy elmés értékesítő fejéből pattant ki, azonban ez nem így van, ugyanis a philadelphiai rendőrség nevezte el ezt a napot. Magyarra fordítva a fekete péntek nevű esemény indítja be a karácsonyi bevásárlószezont. A mai napig láthatjuk felvételeken, hogy Amerikában mennyire képesek megbolondulni az emberek, ha meglátják a leárazás feliratot és egy-egy termékért akár ádáz harcot is vívnak egymással. Szó szerint összeverekednek az adott olcsó termékért. Szerencsére Magyarországon csak nagyon ritkán kerül sor efféle atrocitásokra, itthon meglehetősen kulturáltan zajlik le a Black Friday.

Érdemes ezen a napon előkészíteni a pénztárcát és egy kényelmes cipőt, majd bejárni az általunk kedvelt üzleteket. A karácsonyi ajándékok árán nagyon sokat lehet spórolni, ha kihasználja a Black Friday adta kedvezményeket. A Black Friday november végén van, ezzel a nappal a karácsonyi bevásárlószezon hivatalosan is elkezdődik. Habár egy napról van szó, sok üzlet egész hétvégére meghosszabbítja az eseményt, így egész hétvégén nagyszerű áron lehet vásárolni. Black Friday napján akár 50-70 %-os kedvezményeket is ki lehet hagyni. Ha szeretne bővebben tájékozódni az eseményről, valamint megtudni, hogy milyen üzletekben lesznek hatalmas kedvezmények, akkor érdemes ellátogatni a black.friday.hu weboldalra!