Habbetű készítés gyorsan és egyszerűen!

Érzékiséget, eleganciát szeretne adni cége jelzőtábláinak, vagy részletezni szeretné meglévő hirdetéseit? Csapatunk mostantól egyedi, 3 dimenziós betűket kínál, amelyek tömör expandált polisztirolhab tömbből vannak kivágva, az Ön specifikációi szerint festve és kidolgozva. Betűit egyedi feliratokban, külső dekorációban, habszobrokban, egyedi logókban és egyebekben is bátran használhatja.

Habbetű készítés elérhető a dekoraciomiskolc.hu weboldalra kattintva, ezért ne menjen messzire, nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a különböző dizájnok között. Cégünk számos előnnyel rendelkezik a hagyományos termékgyártókkal szemben, mint például a teljes testre szabás, a kültéri használat és a teljes tervezés. Gyakran kapunk kérdéseket, hogy a 3D-s habbetűk vagy hab kellékek mit tehetnek egy nem színházi vagy filmes társulat számára. Szakterületünk a kellékek és replikák mellett a szemet gyönyörködtető feliratok gyártása, és tudjuk, hogy minél merészebb a kijelentés, annál fontosabb. A hatás óriási ok arra, hogy a habbetűket teljes mértékben kihasználjuk. A háromdimenziós szobrok, táblák és logók hatalmas vonzerőt kínálnak, és segíthetnek cége jobb marketingjében. Egyszerűen fogalmazva, a nagyobb hatás elérése lehetővé teszi, hogy több figyelmet vonzzon, mint egy lapos grafikával. Csapatunk túlméretezett feliratokat és jelzéseket kínál Önnek a reklámozásban, a médiában és a dekorációban. Lehetőségeinkkel rendkívül hatékony reklámokat, masszív logókat és még sok mást készíthetünk.

3D-s hab feliratainkat minőségi bevonattal látjuk el, és további lépéseket teszünk annak érdekében, hogy a feliratokat szükség esetén bel- és kültéren is fel lehessen használni. Feltétlenül tudassa velünk, hogyan és hol fogja használni habbetűjét, hogy megfelelően előkészíthessük a működéshez. Bővebb leírásért és rendelésért mindenképpen nézzen be a dekoraciomiskolc.hu weboldalra.