Ha fényáteresztő függöny, akkor organza függöny!

Aki függönyt szeretne vásárolni új otthonába, vagy úgy általában vágyna egy új függönyre, hogy felújítsa, új színt vigyen a falak közé, az organza függöny mindenképpen egy szuper döntés.

[wp_ad_camp_1]

Ugyanis organza függöny nagyon-nagyon sokféle kapható, színben, mintában, stílusban bármilyet vásárolhatunk belőle. Az organza függöny vékony fonalból szőtt, átlátszó, többnyire csillogó fényű és gyönyörűen átragyog rajta a Nap, amikor besüt hozzánk. Tündöklő és pompás hangulatot tud teremteni otthonunkban, a nappaliban és bármelyik helyiségben. Az organza függöny felhasználási területe széles. Mindenféle méretben vásárolhatjuk, a kis fürdőszobai ablakoktól kezdve a hatalmas ablakokig. Előszeretettel használják szállodák, panziók, iskolák, óvodák, stb. Játszhatunk a színekkel, a mintákkal és gyönyörű dekorációs eleme lesz otthonunk lakberendezésében az organza függöny.

Mosása, tisztítása nem igényel nagy feladatot. 30 fokon mosva mosógépbe is betehetjük, de ettől magasabb hőfokon ne mossuk. Moshatjuk természetesen kézzel is. A vasalásra azonban nagyon ügyeljünk, mert könnyen kiégethetjük. Ha szépen és precízen teregetjük ki az organza függönyt, akkor viszont nem fog kelleni vasalni. Száradása pillanatok alatt megtörténik, így én már a mosógépből kivéve rögtön fel is szoktam csipeszelni, és így prímán kirúgják magukat a gyűrődések.

Függöny
Függöny

Az organza függönyökkel elegánssá, mégis otthonossá és ízlésessé varázsolhatjuk lakásunkat. Jól illenek mindenféle lakberendezési stílushoz. Egy világos színű organza függönnyel nagyíthatjuk a kisebb tereket. Dobjunk fel vele egy sötét bútorzatú és kevés fénnyel rendelkező szobát. Egy aranysárga organza függöny minden térben impozáns hangulatot teremt. Játsszunk bátran a színekkel. Az aranyhoz jól illik a fehér, a lila, a barna. Igazán egyedi, luxus hangulatot adhatunk ezekkel az elegáns színekkel otthonunknak. A zöld organza függöny természetességet sugall és azt, hogy használója imádja a természet minden egyes momentumát. Egy zöld organza függöny jól mutat a vanília, a bézs színű fallal és a vajszínű bútorokkal. Tökéletes a meleg barna minden árnyalatához.

Az organza függöny szebbé varázsol minden otthont. Egy kis csekélységnek tűnik, mégis nagy változásokat érhetünk el vele a szobában. Lakberendezni jó dolog. Otthonunkat széppé varázsolni csodálatos érzés. Játék a színekkel, a térrel, és hogy miből mit tudunk kihozni, egészen bámulatos.

Vásárolj egy organza függönyt és nézd meg, milyen pozitív hatással lesz a Te otthonodra is.