Garantált biztonság balesetvédelmi fóliával!

A gyerekek nagyon sok örömet okoznak, egy nap sem unalmas velük! Viszont kis gyerekkorban nagyon oda kell figyelni, ugyanis a kis örökmozgók a játék hevében könnyen balesetet szenvedhetnek, főleg akkor, ha nagy üvegfelületek vannak a lakásban.

[wp_ad_camp_1]

Balesetvédelmi fólia gyakorlatilag minden otthonban hasznos lehet, különösen akkor, ha kisgyerekek is élnek a lakásban. A nagy üvegfelületeknek számtalan előnye van, például beengedik a természetes fényt, térelválasztónak is használhatók, mindezt úgy, hogy nem nyomják össze a teret. Aminek előnye van, annak általában hátránya is, ezt mindannyian tudjuk. Az üveg törékeny, így nagyon vigyázni kell vele. Amikor egy üvegablak bekerül a helyére, senki sem szeretne arra gondolni, hogy mi lesz akkor, ha az üvegtábla törik. Murphy törvénye viszont egyértelműen kimondja, hogy ami eltörhet, az el is fog. A legjobb, ha biztosra megy és balesetvédelmi fóliát rakat fel az üvegfelületre. Így, ha az üveg el is törik, a közelben lévők biztonságban lesznek, mivel az üveg a törést követően is egyben marad a fóliának köszönhetően. Tehát nem kell a szerte szét szóródó éles szilánkoktól tartani.

Jobb észben tartani, hogy családtagjaink védelme nem csak abban merül ki, hogy figyelmeztetjük őket, hogy kössék be magukat, vigyázzanak az úton, hanem az otthonunkban lévő lehetséges veszélyektől is igyekszünk megóvni őket. Ha törik az üveg, akkor jobb, ha senki nincs a közelben. Ellenben, ha mégis, akkor mindenképp legyen az ablakon balesetvédelmi fólia. Ha Ön is szeretné biztonságban tudni családját, akkor mindenképp vásároljon balesetvédelmi fóliát, amit aztán szakemberrel rakat fel. Ha szeretne bővebben tájékozódni a balesetvédelmi fóliák kapcsán és megtekinteni a hatalmas választékot, akkor látogasson el az ablakfoliaguru.hu weboldalra!