Gyerekszőnyeg iskolakezdéshez lányoknak, fiúknak

Gyerekszőnyeg, játszószőnyeg, tanulószobába iskolakezdéshez. Az augusztus a kisgyermekes családok egyik legzsúfoltabb hónapja. A szeptemberi iskolakezdés előtt igyekszünk megteremteni a körülményeket nekik ahhoz, hogy az iskolát izgatottan várják és örömmel kezdhessék el életük legújabb kalandját.

Egy szép gyerekszoba, ahol minden adott ehhez, fél siker.

De milyen egy szép gyerekszoba, ahol jól érzik magukat és nagy kedvvel ülnek le tanulni?

  • Mindegy, hogy kicsi, vagy tágas gyerekszobáról van szó, a középpontban a gyerekszőnyeg lesz. Fontos, hogy ez a bizonyos gyerekszőnyeg nagyméretű legyen, hogy minél nagyobb felületen legyenek biztonságban és meleg, puha felületen gyermekeink. Akár tanulnak, akár szünetet tartanak és játszanak, egy csodás, mesés Disney gyerekszőnyeg biztonságot teremt nekik mindenhez.
  • Egy szép gyerekszoba színes. A bútorok, a falak, a függöny, az ágynemű, a gyerekszőnyeg, a tároló rekeszek mind-mind ízléses színösszeállításban pompáznak csemetéink szobájában. Ne legyen túl harsány, mindenféle összevisszasággal teli a szoba, mert az idegessé, feszültté teszi őket és a tanulásra is nehezebb koncentrálni.
  • Legyen harmónia a színek között is. Példának hozok egy élénk zöld gyerekszőnyeg Túlzó lenne hozzá egy lila függöny és egy pink falszín, piros gyerekmintás csillárral. Sokkal szebb viszont vanília színnel, fehérrel, vagy bézzsel kombinálni a zöld gyerekszőnyeget.
Gyerekszőnyeg
Gyerekszőnyeg

Kislányoknak mi más lehetne a szobájukban, mint egy szép nagy rózsaszín gyerekszőnyeg? Gyermekeink megnyugszanak, biztonságban érzik magukat a kedves kis mesehősük társaságában. Hogy az egy hercegnő, vagy éppen pókember, mindenkinek más. Egy viszont biztos: alakítsuk az ő ízlésük szerint ki a gyerekszobát úgy, hogy örömteli pillanatokat élhessenek meg benne.
Az iskolakezdés sok gyermek számára jelent görcsöket és szorongást. A biztonságos otthon megteremtése viszont maximális hátországot jelent, így pedig sokkal könnyebben veszik az akadályokat.

A gyerekszőnyeg nem csak a gyerekeink érdekeit ölelik fel. Biztonságot teremt a szülőknek is a tudat, hogy a gyermekek környezete otthonos és puha, szeretnivaló. A gyermekek mentális fejlődésére is jó hatással van egy színes, mesés, autópályás, vagy mesefalus szőnyeg, amin kreatívan játszhatnak.

Egy olyan tanulósarok otthon, ahol a körülmények gyermekeink jó eredményeit segítik elő az iskolában, meghatározó lesz az iskolás évek alatt.

Csodaszép gyerekszőnyegek beszerzése kényelmesen, otthonról is lehetséges, a legjobb webáruházak kínálataiból. Kék, zöld, rózsaszín, a lényeg, hogy vastag és puha legyen, esetleg hipoallergén.