Guruló állvány a legjobb áron!

A guruló állvány egyfajta kerekekre állított állvány. A guruló állvány kialakítása könnyű mozgást tesz lehetővé, hatékonyabb munkahelyet teremtve. Azok a dolgozók, akik gyakran változtatják pozíciójukat, rendszeresen guruló állványokat használnak.

Guruló állvány rendelhető az allvanycenter.hu weboldalról, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg teljes készletünket, hogy olyan állványt vigyen haza, amire válóban szüksége van. A guruló állványokra vonatkozó biztonsági szabványok szükségesek ahhoz, hogy mobilitásuk miatt megértsük és megkülönböztessük a többi állványszabványt. Mint minden állványt, ellenőrizze a guruló állványokat minden használat előtt, közben és után. A sérült alkatrészeket utasítsa el a használatból, és cserélje ki a lehető leghamarabb. A merevítők megakadályozzák az állvány összeomlását, rögzítik egymáshoz a függőleges elemeket, és automatikusan igazítják a függőleges elemeket. Mindig rögzítse az állvány különálló részeit. A guruló állványokat könnyű mozgatásra tervezték. A könnyű mozgatással veszélyek léphetnek fel, ha helytelenül használják. Reteszelje az állványkereket pozitív kerékreteszeléssel, kerék- és forgózárral vagy ezzel egyenértékű eszközzel, hogy megakadályozza a nem kívánt elmozdulást. Az OSHA megköveteli, hogy minden görgőn legyen fék az alkalmazottak biztonsága érdekében.

A guruló állvány mozgatásakor tartsa be az adott szabványokat, hogy ne okozzon sérülést vagy balesetet. Alkalmazzon kézi erőt a lehető legközelebb az alaphoz, de legfeljebb öt lábbal a támasztófelület felett. Mozgás előtt stabilizálja a guruló állványokat, hogy megakadályozza a felbillenést. Értesítsen minden alkalmazottat az állványon, mielőtt áthelyezi. Veszélyes lehet az állvány mozgatása, ha az alkalmazottak rajta vannak, különösen, ha nincsenek tudatában a költözésnek. További információkért és guruló állványokért vegye fel velünk a kapcsolatot az allvanycenter.hu-n.