Gázolajszűrővel a tiszta üzemanyagért

A gázolajjal működő gépjárművek egyre szigorúbb előírásoknak kell megfeleljenek, hiszen a környezetvédelem érdekében főcél a szennyező anyagok minél nagyobb mértékben történő kiküszöbölése. Ezért is olyan fontos a gázolajszűrő minősége. Az autóalkatrészeket forgalmazó EVO cég online webáruháza nem csak alkatrészek vásárlására ad lehetőséget, de ezekről pontos és részletes leírást ad.

[wp_ad_camp_1]

A gázolajszűrők szerepe, hogy kiszűrjék azokat az idegen részecskéket, amelyek károkat okozhatnak az üzemanyagot befecskendező rendszerben. A sérült, vagy ne tiszta gázolajszűrők magasabb fogyasztáshoz, gyengébb teljesítményhez és olykor a motor leállásához is vezetnek. A cseréhez ajánlott előírásokat és időintervallumokat fontos betartani, mert ha ez elmarad, nagy eséllyel sérülhetnek a porlasztócsúcsok, de a motor teljes meghibásodása is bekövetkezhet. Az új motoroknál, de nem csak azoknál, rendkívül fontos, hogy a lehető legtisztább üzemanyag kerüljön be. Ha számokban szeretnénk pontosítani, 1000 darab szennyezőanyagból, mindössze 3 juthat át az üzemanyagszűrőn.

Ez az arány rendkívül kicsi, tehát valóban számít, hogy mennyire tiszta az üzemanyag, amit használunk. A weboldal olyan márkák használatát ajánlja, mint a Bosch, a Delphi, a Hengst stb. Ha a vevőnek nem tud egy márkásabb darabot beszerezni, egy közepes minőségű szűrőt is megvásárolhat, ha lerövidíti a csereperiódust. Ha tanácsra vagy még több információra lenne szüksége térjen be hozzánk személyesen. Megtalál a Debrecen, Határ út 72 szám alatt. Amennyiben nem helybéli, az evoauto.hu weboldalon mindent megtalál, amire szüksége lehet. Felkereshet még a +36 30 3377 600 és +36 52 315 861-es telefonszámokon és az info@evoauto.hu e-mail címen.