Forgófejes lézerszintezők a tökéletes pontosságért

Az építőipar elképzelhetetlen precíziós eszközök nélkül. A mai modern eszközök a technika vívmányait hívják segítségül annak érdekében, hogy az elvégzett mérés, illetve szintezés minél pontosabb legyen.

[wp_ad_camp_1]

A forgófejes lézerszintezők alkalmazása a legtöbb esetben nagy távolságok szintezése során történik. A forgófejes megoldások roppant kiválóak technikai szempontból, de a készülékek drágábbak az optikai szintezőknél. Nagy előnyük azonban, hogy nagyobb távolságok szintezésében is számíthatunk rájuk. Míg az optikai megoldások hatótávolsága nagyjából 100 méter, addig a forgófejes lézerszintezők képesek 250 méteres távolságot szintezni. Ez hatalmas előnyt jelent az olyan kültéri feladatok végzésében, ahol a kisebb hatótávolság nem lenne elegendő. A készülékhez természetesen tartozik egy jelfogó, ami az érzékeltetést teszi lehetővé.

Noha a hatótávolsága miatt elsősorban a kültéri felhasználási lehetőségeit szoktuk emlegetni, a forgófejes lézerszintezők kiválóan alkalmazhatók beltéren is. Általában a zöld lézeres változat jelenti a jobb választást, mivel a zöld lézer beltéren sokkal jobban látható.

Fontos tudni, hogy a kapacitásukból adódóan a forgófejes lézerszintezők nem csak a kisebb-nagyobb kőműves feladatokban jelentenek nagy segítséget, hanem az ipar szinte összes területén használatban vannak. Kétféle táplálási mód van alkalmazásban; a kisebb és ideiglenes használat lézereket általában elemmel szoktuk működtetni, de a folyamatos használatra szánt eszközök esetében elérhetők az akkumulátoros megoldások is. A Hedue termékei olyan minőséget képviselnek, amely kiemelkedőnek mondható a saját árkategóriájában. Ennek köszönhetően a Hedue forgófejes lézerszintezői kiváló ár-érték arányt képviselnek, ami jelentős funkcionalitással párosul.