Fogyasszon cékla levet, ha reform élelmiszerekere váltana!

A cékla egy édeskés gyökeres zöldség, amelyet a legtöbb ember szeret vagy gyűlöl. Nem most fedezték fel, de a cékla az elmúlt évtizedben szuperélelmiszer státuszra emelkedett. Reform élelmiszereink között is talál majd cékla leveket a legjobb márkáktól.

[wp_ad_camp_1]

Reform élelmiszerek rendelhetőek a gyogyline.hu weboldalon, ahol cékla levet is talál prémium minőségben és nagyon jó áron, tehát mindenképpen kattintson ide, ha ön is kipróbálná a cékla levet. A céklalé segíthet csökkenteni a vérnyomását. A kutatók úgy találták, hogy azok az emberek, akik napi 250 milliliter cékla levet fogyasztottak, mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomást csökkentették. Úgy gondolják, hogy a nitrátok, a céklalé vegyületei okozzák a vér nitrogén-oxidjává történő átalakulását és segítik az erek kiszélesedését és ellazulását. Egy 2012-es, megbízható forrásból készült kis tanulmány szerint a céklalé fogyasztása növeli a plazma nitrátszintjét és növeli a fizikai teljesítőképességet. A vizsgálat során olyan képzett kerékpárosok, akik naponta 2 csésze cékla levet ittak, körülbelül 12 másodperccel javították a 10 kilométeres időfutamukat. Ugyanakkor csökkentették a maximális oxigén kibocsátásukat is.

A cékla gazdag színét betalainokból nyeri, amelyek vízben oldódó antioxidánsok. Úgy gondolják, hogy a betalainok a szabad gyökök eltávolítói, amelyek segítenek megtalálni és elpusztítani a test instabil sejtjeit. A cékla jó káliumforrás, ásványi anyag és elektrolit, amely segíti az idegek és izmok megfelelő működését. A céklalé mértékkel történő fogyasztása segíthet a káliumszint optimális szinten tartásában. Ha a káliumszint túl alacsony lesz, fáradtság, gyengeség és izomgörcsök jelentkezhetnek. A nagyon alacsony káliumszint életveszélyes rendellenes szívritmushoz vezethet. Fogyasszon cékla levet, rendeljen kedvező áron weboldalunkról a gyogyline.hu-ról.