Fogpótlás Nyíregyházán önbizalma javítására

A fogak elvesztése traumatikus élmény lehet. Különösen fiatalkorban elkeserítő érzés a fogak elvesztése, azonban időskorban is kellemetlen. Szerencsére a fogak elvesztése nem végleges állapot, fogpótlással ugyanúgy tud majd rágni, mint korábban, illetve a fogpótlás nem lesz feltűnő, olyan, akár a valódi fogai. Természetesen nem mindegy, hogy a fogpótlást hol és kik csinálják.

Fogpótlás Nyíregyháza városában magasan képzett, tapasztalt szakemberek által. Ha Önnek is fontos, hogy esztétikus, hiánytalan fogsorral rendelkezzen, akkor két tanácsot tudunk adni. Egyrészt ne várjon sokat a fogbeültetéssel, mert a szakembernek annál nehezebb dolga lesz, a csontszövetek pusztulása miatt. A másik tanácsunk, hogy a fogpótlásra válassza a Smile Design Center fogászati magánrendelőt! A fogak pótlása több szempontból is fontos. A már említett csontszövet pusztulás mellett romlik a rágóképesség, deformálódhat az arc, valamint lelki problémák kialakulása is bekövetkezhet. A Smile Design Centerben a magasan képzett szakemberek a legmodernebb eszközöket és technológiákat használják a különféle fogászati beavatkozások során. A fogpótlás a modern CAD/CAM technológia segítségével készül.

A CAD/CAM technológia lehetővé teszi a számítógéppel tervezett és gyártott fogpótlást, méghozzá ezred milliméter pontossággal. Ennek köszönhetően a fogpótlás a megtévesztésig hasonlít a valódi fogakra, így senkink nem fog feltűnni, hogy fogpótlással rendelkezik. A fogpótlás elsősorban a páciens egyedi állapotától függ. A Smile Design Center fogászati magánrendelőben a szakemberek ügyelnek rá, hogy minden páciens, így Ön is elégedetten keljen fel a fogászati székből. Bővebb információkért látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra!