Bútor szerelés egy kis segítséggel

Valljuk be, az erősebbik nem hajlamos rá, hogy félre dobva vagy épp csak egy pillantást vetve az összeszerelési mutatóra, nekiesik a bútornak, aminek nem feltétlenül van jó vége. Ha szeretné, hogy bútorait profi szakember szerelje össze biztonságosan, rövid idő alatt, akkor van egy tippünk!

Bútor szerelés könnyűnek tűnhet első látásra, azonban a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokaknak beletörik a bicskája. Még úgy sem könnyű feladat, ha közben folyamatosan szem előtt van az összeszerelési útmutató. Ha mindössze egy bútort kell összeszerelni, az még nem olyan vészes, mondhatni elkínlódik vele az ember, azonban, ha több bútort kell összeszerelni, az olyan, mint egy véget nem érő rémálom. Ha egy darab bútor összeszereléséről van szó, tapasztalat és hozzáértés nélkül a harminc perces összeszerelés is elhúzódhat akár órákig. Az összeszerelés során arra is ügyelni kell, hogy a csavarok nehogy túl lazák legyenek, de az sem jó, ha túlhúzza őket. A rosszul bevert szegek, elcsúszott furatok balesetveszélyesek lehetnek. Az elcsúszott illesztések miatt, sok-sok év múltán is számos bosszúságot okoznak.

Az MBB Homes munkatársai nagy tapasztalatuknak köszönhetően precízen, gyorsan és problémamentesen végzik el munkájukat. A cég ügyfelei elsősorban olyan cégek, akiknek nagy mennyiségben van szüksége bútor összeszerelésre projekt vagy rendszeres megbízással. A vállalkozások esetében az idő különösen fontos tényező, nem lehet egy-egy bútorra hosszú órákat várni. Ha igénybe veszi a szakemberek segítségét, akkor biztosan nem kell a kézben maradó fogantyúk vagy a rosszul záródó szekrények miatt aggódnia. Ráadásul a szakemberek a munkavégeztével arról is gondoskodnak, hogy a szemét el legyen szállítva a megrendelő által kijelölt helyre. Bővebb információkat az mbbhomes.com weboldalon talál!