Fogorvos Győr a legkorszerűbb felszereléssel várja a pácienseket

Sokunk számára nagy félelmet jelent fogász éves szintű látogatása. Ám annak érdekében, hogy megelőzzük a bajt jobb, ha még idejében fordulunk szakorvoshoz, így nem gyógyítással, hanem a megelőzéssel kell foglalkozni.

[wp_ad_camp_1]

Fogorvos Győr korszerűbb felszereltséggel és professzionális ellátással várja a kedves pácienseket. A rendelőben Dr. Deák Henrietta várja, aki 2001-ben fejezte a tanulmányait a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Szakán. Az egyetem befejeztével külföldön és belföldön is számos képzésen vett részt. Ezt mind azért, hogy a hozzáforduló páciensek a legmodernebb eljárásokban részesülhessek. A rendelőnkben mindenféle fogászati beavatkozást elvégzünk, legyen szó esztétikai, konzerváló fogászatról, vagy éppen fogpótlástanról, illetve implantológiáról mi állunk rendelkezésére. A rendelőnket közel 18 év szakmai tapasztalat után nyitottuk meg. Melyet a legmodernebb gépek sokaságával szereltük fel, a páciensek legnagyobb kényelem érdekében. Ráadásul rendelkezünk egy saját fogtechnikai laborral is rendelkezünk.

A minden napokban teljes mértékben arra törekszünk, hogy a hozzánk látogatók számára nyugalmat árasszunk, és a páciensek mindig kellemes környezetben tölthessék a várakozással töltött időt. Mindig arra törekszünk, hogy elkerüljük a hosszas várakozással töltött időt, melyet a páciensek előre egyeztetett időpont alapján igyekszünk betartani. Az egyik fő célunk, hogy elégedetten és széles mosollyal távozzanak a tőlünk a pácienseink. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését jelentkezzen be online vagy telefonon. Minden további információt megtalál a www.colordent.hu  oldalán. Elérhetőségeink: +36 30 6099 252-es telefonszám, illetve az info@colordent.hu e-mail címen.