Fog implantátum hiányzó fogak pótlására

A hiányzó fogak nem csak időskorban jelenthetnek problémát. Akár balesetből eredően, akár más okból veszíti el a fogait, szükséges a mielőbbi pótlásuk és nem csak az esztétika miatt. Ugyanis a rágás is problémát jelenthet, így a szilárd étel elfogyasztása.

[wp_ad_camp_1]

Fog implantátum megoldás akár egyetlen fogát vesztette el, akár egy teljes fogsornyit kell pótolni. Esztétikum szempontjából, főleg, ha korábban az összes foga megvolt, akár önbizalomhiányhoz, a kéz állandó száj elé tevéséhez vezethet beszéd közben. Ha például egy állásinterjúra készül, ott biztosan nem veszik jó néven, ha kezével végig a szája előtt matat. Hogy életét a megszokott kerékvágásban folytathassa tovább, mielőbb szükséges fogorvossal konzultálni és mielőbb belevágni a fog implantátum beültetésébe. Ha igazán gyorsan akar megoldást a problémára, akkor érdemes az azonnali terhelésű fogimplantátumokat választani. Hagyományos társaihoz képest nem csak a kezelés időtartama rövidebb, de a kezelések száma is töredéke a hagyományos fog implantátumhoz képest.

Az implantátumra már 72 órán belül korona kerül, ennek köszönhetően nem kell fogatlanul várnia, hogy begyógyuljon a műcsont, valamint 3 nap után már tud szilárd ételt rágni. Extrém sorvadás esetén is van megoldás, ugyanis az azonnali terhelésű implantátum ebben az esetben is használható, valamint dohányzók és cukorbetegek esetében is. Mivel nem kell annyit fogorvoshoz mászkálnia, valamint a kezelések sem olyan hosszúak, időt és pénzt takaríthat meg. Látogasson el a Relax Dental Center weboldalra, hogy még több információt meg tudjon az azonnali terhelésű implantátumokról, valamint tájékozódjon a további szolgáltatásokat illetően.  Valamint a felmerülő kérdéseire is választ kaphat.