Festmény felvásárlás nagyszerű áron!

A festmények olykor komoly értéket képviselnek, még akkor is, ha tulajdonosuk ezzel nem feltétlenül van tisztában. Ha van a tulajdonában olyan festmény, amit megörökölt vagy már régóta senyved a padláson vagy a pincében.

[wp_ad_camp_1]

Festmény felvásárlás – Talán Önnek is van olyan festménye, amit esze ágában sincs kiakasztani, azonban valamiért mégsem adott túl rajta mindeddig. Abban az esetben, ha nem hasra ütésszerű összegért adja el a festményt, hanem becsüssel felbecsülteti, akkor elképzelhető, hogy komoly összegért tudja eladni. Ha antik kép van a birtokában, amit szeretne eladni, akkor érdemes a Lánchíd Galériát választani. Külföldi és magyar festők képeit egyaránt hozhatja ide, mindkettőt egyaránt magas áron tudja a Lánchíd Galériában eladni. A Lánchíd Galéria munkatársai több tízéves tapasztalattal rendelkeznek és megbízható szakemberek. A Lánchíd Galériában valóban fontos az ügyfél elégedettsége. Ha korrekt értékbecslőt keres, akkor válassza a Lánchíd Galéria munkatársait! Amiatt sem kell aggódnia, hogy a kép hova kerül, hiszen a Lánchíd Galéria munkatársai gondoskodnak róla, hogy képei megfelelő helyre kerüljenek.

A Lánchíd Galériában kifejezetten magas áron vásárolják meg a festményeket, ráadásul készpénzért. A Lánchíd Galériában nem csak festményeket, de porcelánt, hagyatékot, régiséget is. Ha bővebben szeretne mindezekről tájékozódni, akkor érdemes ellátogatni a keszpenz-fizetes.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál egyben, így fel tudja venni a Lánchíd Galéria munkatársaival a kapcsolatot kérdés esetén. De, akár személyesen is érdeklődhet a Lánchíd Galériában, az I. kerületben, az Alagút utca 4 szám alatt. Adja el festményét Ön is a Lánchíd Galériában igazán magas áron!