Felszerelés a nyaraláshoz: a Kovács Autó segít benne

Ön is készül a nagy utazásra? Saját autóval tervezi a leutazást a nyaralóhoz? Nos, amennyiben ez egy hosszabb út lesz, akkor mindenképpen gondoskodnia kell arról is, hogy a gépjárműve is kellőképpen fel legyen szerelve. Amennyiben így tesz, akkor nem érhetik majd meglepetések. Azt pedig, hogy pontosan mire is lehet szüksége, megtudhatja a Kovács Autó weboldalán, amelynek a webáruházából minden szükségeset be is szerezhet.

[wp_ad_camp_1]

Mit vigyünk magunkkal nyaraláskor? Ez egy jó kérdés, amelyet minden előrelátó sofőr feltesz magának, mielőtt elindulna egy hosszabb útra a saját autójával. A kérdés megválaszolása, és a szükséges dolgok összeszedése közben érdemes nagyon megfontoltnak lenni, hiszen annyi minden van, ami ilyenkor kimaradhat, és később mégis jelentkezhet a hiánya. Mindenképpen vigyünk magunkkal pótkereket, emelőt, kerékkulcsot, tartalék indítókulcsot, háromszöget, fényvisszaverő mellényt, kulcskészletet, vontatókötelet, indítókábelt, szerelőkesztyűt, kötőelemeket és szigetelőszalagot. Azonban ezen felül jól jöhet még a tartalék üzemanyag, motorolaj, hűtőfolyadék, ablakmosó folyadék, gumiabroncs javító spray és a komplett égőkészlet is. Azonban, ha valóban biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes egy biztosítást is megkötni, amely a Kovács Autó Bosch Assistance biztosításával jó áron megoldható, és 24 órás biztonságot jelent.

Amennyiben tehát Ön is valóban felkészülten szeretne elindulni a nyaralásra, akkor látogasson el a Kovács Autó weboldalára, ahol megtudhatja, hogy pontosan mire is lesz szüksége, és ahol a hiányzó felszerelést, akár be is szerezheti! Ehhez kattintson még ma a ka-autoszerviz.hu weboldalra, ahol arra is választ kaphat, hogy miképpen kötheti meg a biztosítást gépjárműve számára. Ezen felül pedig elérhet minket a +36 62 554 013-as telefonszámon és a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen is.