Én kicsi pónim játékok

A gyerekek élnek halnak a játékokért, ezért ha ön is meg szeretné lepni kicsinyeit egy-egy új játékkal, akkor weboldalunkon, a jatek-webaruhaz.hu-n garantáltan megtalálhatja azt amire vágyik, hiszen vannak eladó babáink, kirakósaink, társasjátékaink, akciófiguráink és egyéb játékaink is méghozzá igen kedvezményes áron és folyamatos akciókkal.

[wp_ad_camp_1]

Én kicsi pónim játékok igazán megfizethető áron kaphatóak a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. Az én kicsi pónim twilight sparkle póni figura esernyővel 3 éves kortól ajánlott. A figura lila színű, és tökéletes játszótárs lehet minden kisgyereknek. Az én kicsi pónim egyik klasszikus szereplőjével élvezetes lehet a játék minden perce. A figura műanyagból készült, mérete körülbelül 7 cm. Az én kicsi pónim equestria lányok a bálon egy 160 darabos puzzle, ami inkább 6 éves kortól ajánlott. Az Equestria lányok épp egy bálon vesznek részt, ezzel kapcsolatban kell kirakni ezt az aranyos kirakóst. A képen a 3 legnépszerűbb én kicsi pónim lány látható, és ha az ön gyermeke kirakja ezt a puzzle-t, akkor ő is egy lehet közülük.

Az én kicsi pónim meglepetéscsomaggal össze lehet gyűjteni a Póni Birodalom összes tagját, hiszen ezek véletlenszerűen tartalmazzák az én kicsi pónim szereplőit. A színes kis zacskókban levő karaktereket akár el is lehet cserélni a barátokkal. További információkért és bővebb leírásért kérjük látogassa fel bátran weboldalunkat a jatek-webaruhaz.com-ot, ahol a teljes én kicsi pónim kínálatot is megtekintheti. Kérdések felmerülése estén bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. Válasszon tehát egy én kicsi pónim játékot és gyermeke garantáltan boldog lesz tőle, és önnek sem kerül majd sokba!