Eldugult lefolyók ellen itt vannak a szódabikarbóna és az ecet helyett az újabb házi praktikák.

A duguláselhárítás Nagykőrös munkatársainak csapata azonban szívesen vállalja a dugulás elhárítását, ha Önnek nem váltak be ezek a praktikák, vagy nem szeretne próbálkozni velük. Már régóta ismeretes házi megoldásnak bizonyult a szódabikarbóna, esetleg a szódabikarbóna ecettel kombinálva, ám most még újabb és érdekesebb megoldásokról olvashat. A szénsavas üdítőitalokat, főként a kólát szokás még bevetni, ha eldugul a lefolyó.

[wp_ad_camp_1]

A másik ilyen praktika, bármennyire is érdekesen és furcsán hangzik, a pezsgőtabletta. Mind a szénsavas üdítő, mind pedig a tabletta esetében nagyon egyszerű az eljárásmód: egy liter kólát öntsünk a lefolyóba, a tablettából kettőt-hármat dobjunk bele.

A duguláselhárítás Nagykőrös úgy véli, egy próbát megér a fentebb említett eljárásokat kipróbálni, mert legalább nem ártunk velük. A duguláselhárítás Nagykőrös csapata azonban garantáltan megoldja a dugulást. Éjjel-nappal hívhat szakembert, ha a duguláselhárítás Nagykőrös szolgáltatásait választja.

A duguláselhárítás Nagykőrös nem ajánlja, hogy vegyszerekkel próbálkozzunk. Némelyik készítménynek ugyanis olyan maró hatása van, mely miatt akár nagyobb károk is keletkezhetnek a csövekben.