Egyedi naptár készítés a legjobbak által

Amikor ajándékötleteken törjük a fejünket, akkor bizonyára a naptár az a dolog, amely utoljára eszünkbe jutna. Pedig gondoljuk csak végig, mennyire praktikus ajándék. Hiszen naptárt mindenki használ.

[wp_ad_camp_1]

Egyedi naptár készítés akár saját fotókkal is. Amennyiben úgy döntünk, hogy egyesi és különleges naptárat szeretnénk készíteni, akkor ebben egy program lesz a segítségünkre, melyben többféle téma és minta lesz a rendelkezésünkre. Egy naptár nagyon sokszínű lehet, illetve nagyon sokféle témakörben készülhet le. Készülhet, mint promóciós termék, de akár a család részére is kiváló ajándék lehet. Az online felülete segítségével mindenki elkészítheti a számára legszimpatikusabb naptárt, melyhez rendelkezésre biztosítunk egy dizájner programot, melyet az érdekeltek teljesen díjmentesen használhatnak. Amennyiben családi fotókkal, vagy baba fotókkal, vagy egy-egy boldog pillanatot ábrázoló fotóval szeretnénk ékesíteni a különlegesen egyedi naptárunkat, akkor kiválasztott fotókat fel kell töltenünk. Annak érdekében, hogy minden megrendelés tökéletes minőségben készüljön el a munkatársaink ingyenesen elvégzik a képek korrekcióját.

A naptárakat több méretben is megrendelhetik, melyeknek mind magas minőségű fotópapírra történik a nyomtatásuk. Az általunk kínált programnak köszönhetően, akár olyan naptárt is készíthetnek a kedves érdeklődők, hogy az év mind a 365 napján egy külön fotó kerüljön ábrázolásra. Ezek a naptárak elkészítése mindössze pár kattintás által elkészíthetőek. Amennyiben leadtuk a rendelést akkor a minőségi és gyors munka garantált, amelyért 100%-os garanciát vállalunk. Az elkészített megrendeléséket biztonságos futárszolgálat által kézbesítjük a megadott lakcímre.