Csoportos utasbiztosítás a legjobb feltételekkel!

Az utazási biztosítás Ön és egy biztosító társaság közötti szerződés, amely védelmet nyújt előre nem látható események esetén. Biztosítási díj fejében az a társaság, amellyel utazási biztosítást kötött, vállalja az Ön egészségügyi költségeinek és/vagy hazaszállításának a megfizetését. Nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent, amit tudnia kell az utazási biztosításról.

[wp_ad_camp_1]

Csoportos utasbiztosítás esetén kedvezményekkel is várunk mindenkit az axa-assistance.hu weboldalon, éppen ezért, ha családjával, vagy kollégáival utazik, esetleg osztálykirándulást szervez, akkor a csoportos biztosítás lehet a legjobb megoldás. Akár a hazáján kívülre utazik üzleti útra kollégáival, akár egy szabadidős kirándulásra barátaival vagy családjával, ha csoportjában legalább 5 ember van, ajánlott megfontolni egy csoportos utazási biztosítási kötvény megvásárlását, amely mindenkit fedezne a váratlan események elleni védelem érdekében. A csoportos utasbiztosítások nemcsak kényelmesek és könnyen kezelhetők, de olcsóbbak is, mivel sokkal jobb árakat kínálunk, mint egyéni utasbiztosítások esetén, így mindenki biztosítottá válik, és így általános nyugalmat élvez majd mindenki, akivel együtt utazik.

A csoportos utasbiztosítás legjelentősebb előnye, hogy kevesebbe kerül, mint az egyéni utasbiztosítások megkötése egyenként a csoport minden tagjának. A csoportos tervek ugyanazokat a fedezetösszegeket és előnyöket kínálhatják, de különféle tényezőktől függően olcsóbbak lehetnek, körülbelül 10-20% -kal vagy annál többel is. Azért, hogy megtekintse árainkat és csoportos utasbiztosításainkat, keresse fel bátran az axa-assistance.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd az árakról, megtalálhatja a teljes utasbiztosítás kínálatot és utazási biztosítás kalkulátorunkat is igénybe veheti, tehát nagyon jól járhat, ha benéz hozzánk.