Bevilágítók a lehető legjobb áron

A tetővilágítási kupolarendszer új lehetőségeket teremt a tetőn. A teljesen új, gyakorlatias megoldások számos előnyös tulajdonságot eredményeznek, amelyek a felhasználó és a kivitelező számára előnyösek a telepítés során. A tetővilágítási kupola egy modern, innovatív tetővilágítási rendszer, amelyet érdemes kipróbálni.

Bevilágítók várják önt is a ctw.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, ha régóta keres magas minőségű bevilágítókat, és villámgyors kiszállításra lenne szüksége. Alapkivitelben a kupola alapja 2 cm vastag hőszigetelt, kétrétegű üvegszál erősítésű műanyagból és kétrétegű, íves, opál színű akril kupolatetőből jön létre. Ha szeretné, akkor három-, négy- vagy akár ötrétegű és gúla alakú változatban is megrendelheti azt. A kupolatakarók átlátszó és színes akrilból is megvásárolhatók. A külső héjon fényvisszaverő bevonattal ellátott „HEAT STOP” kupola 40%-kal csökkenti tudja a hőelnyelést, és így elkerüli a belső tér túlmelegedését. A polikarbonátból készült külső rétegek fokozott védelmet is tudnak biztosítani a szakadás és a jégkárosodás ellen. A lábazat acéllemezből is készülhet és hőszigetelése akár 8 cm is lehet.

Alkalmazási területei a következők: A világítókupola a belső tér tetőn keresztüli optimális megvilágítása mellett használható még a nyitószerkezet beépítésével természetes szellőző berendezésként is. A pneumatikusan és elektromosan működtetett nyitható szerelvényekkel kiegészítve a bevilágító kupola hatékony hő- és füstelvezető eszközzé válik minden háztartásban. Minden fix kupola utólag felszerelhető ha erre lenne igény. Amennyiben többet tudna meg és szüksége lenne egy bevilágítóra, kattintson a ctw.hu weboldalra. Weboldalunkon megtekintheti elérhetőségeinket is, ha bármi kérdése lenne a bevilágítókkal kapcsolatban.