Betoncsiszolás a lehető legjobb áron

A betoncsiszolás során csiszolószerszámot használnak durva betonfelületeken a sima felület elérése érdekében. A betoncsiszolás történhet nedvesen vagy szárazon is. Csapatunk szívesen csiszol mindenféle körülmények között, hogy csökkentsük a por mennyiségét. Az olyan hagyományos betoncsiszoló, mint a HTC automata önjáró betoncsiszoló, ideális a felület előkészítéséhez.

[wp_ad_camp_1]

Betoncsiszolás elérhető az epo-trend.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron a legjobb HTC gépekkel ezért érdemes ide látogatni, ha ön is a betoncsiszoláson gondolkodik.  Csiszolás után használhat motoros simítót is, amely ajánlott a padlók befejezéséhez. A csiszolószerszám ipari gyémántokkal bevont csiszolólemez. Az ipari gyémántok a betoncsiszolás során általánosan használt gyémánttípusok. Ezek különböző erősségűek, alakúak és méretűek. A gyémánt méretét szemcse formájában képviselik. A gyémánt mérete és a hozzá tartozó szemcseszám fordítottan arányos egymással. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb gyémántokkal rendelkező lemezek szemcsemérete kisebb és fordítva. Minél durvább a padló, annál kisebb a szemcseméret. Polírozáshoz és simításhoz magasabb szemcséket használunk kis gyémántokkal. Ezért egy normál projektnél alacsony szemcseszámmal indulunk, és fokozatosan magasabbra emelkedünk, attól függően, hogy az ügyfél milyen fényességi szintet akar.

Az újonnan lefektetett betonpadló mikrodarab felületű lesz. Mielőtt felhasználható lenne ipari környezetben, simává és lezárttá kell tenni. A sima betonpadló kevesebb port termel, lassabban romlik és vonzóbb lesz ránézni. Az új betonpadlók a legkönnyebben elkészíthetők – csak annyit kell tennünk, hogy megvárjuk, amíg a padló megköt. Jól lefektetett felületen ez általában 28 napot vesz igénybe. Betoncsiszolásért és az árakért mindenképpen keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.