Banner akkumulátorok az alkatreszek.hu webáruházban!

A Banner akkumulátorai egytől-egyig Ausztriában készülnek, ennek ellenére a márka termékei a legtöbb nagy európai országban megtalálhatók. A Banner akkumulátorok a legmodernebb technológiák felhasználása által készülnek, így nem csoda, hogy aki a Banner akkumulátorokat választja, az kiváló minőségre számíthat!

[wp_ad_camp_1]

Banner akkumulátorok kiváló minőségű termékek, így, ha ezeket az akkumulátorokat választja, biztosan nem bánja meg döntését. Annak ellenére, hogy magas minőségű termékekről van szó, a cég nem elégszik meg jelenlegi teljesítményével és folyamatosan fejlesztések által igyekszik minél jobban kielégíteni a vásárlók igényeit. A Banner akkumulátorok automatizált gyártósoron készülnek szigorú minőségirányítás és a környezetvédelem figyelembe vétele mellett. A Banner olyan autóipari gyártók beszállítója, mint a Jeep, a DaimlerChrysler, a MAN, az AUDI vagy a Volkswagen. Így nem csoda, hogy számos díjat elnyert, például a DaimlerChrysler Austria, valamint az AUFuchs DI AG díjakat. A cég története a múlt századra nyúlik vissza, amikor 1937-ben Artur Bawart a vorarlbergi Rankweilben megalapította cégét. Később 1953-ban a vállalat áthelyezte telephelyét Lizbe, majd később Salzburgba.

Az osztrák akkumulátor gyártók közt magasan kiemelkedik a Banner akkumulátor, hiszen ez az egyetlen osztrák akkumulátor márka, melyet nemzetközi szinten is elismernek. A Banner akkumulátorok folyamatosan alkalmazkodnak a piaci kihívásokhoz, így a vásárlók igényeit kiválóan ki tudják elégíteni. Ha Ön is szeretne gépjárművébe minőségi Banner akkumulátort vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, beleértve a Banner akkumulátort is, amit meg is rendelhet!