Bak napi horoszkóp az interneten

A horoszkóp meghatározása asztrológiai előrejelzés egy napra, hétre, hónapra vagy évre, a csillagok és a bolygók egy adott időpontban elfoglalt helyzete alapján. A horoszkóp szó a görög ōra és scopos szavakból származik, amelyek jelentése „idő” és „megfigyelő”.

[wp_ad_camp_1]

Bak napi horoszkóp olvasható a napi-horoszkop.hu weboldalon, éppen ezért látogasson el ide és tudjon meg mindent a mai horoszkópról. Weboldalunkon a bak mellett a többi csillagjegyet is fellelheti. A horoszkóp a szokásos használatban gyakran egy asztrológus értelmezésére utal, általában a Nap-napjel asztrológia rendszerén alapul. Szigorúan a Nap születéskori helyzetén vagy egy esemény naptári jelentőségén alapul, mint a kínai asztrológiában. Különösen sok újság és folyóirat, valamint egyre több weboldal is tartalmaz prózában írt prediktív horoszkóppal kapcsolatos rovatokat, amelyek inkább az olvasói kör növelése érdekében íródnak, mint közvetlenül a Naphoz vagy a Naprendszer egyéb aspektusaihoz kötve, állítólag a Nap állatövi elhelyezkedésével kapcsolatos égi hatásokon alapulnak.

A Bak a tizedik asztrológiai jel az állatövben a tizenkét teljes állatöv közül, amelyek a Capricornus, a szarvas kecske csillagképéből származnak. Átfogja az állatöv 270–300. fokát, amely megfelel az égi hosszúságnak. A trópusi állatöv alatt a nap körülbelül huszonegyedike és a következő év január 21. között halad át ezen a területen, a sziderális állatöv alatt pedig a Nap megközelítőleg január 16. és 16. között halad át a Bak csillagképén. A Bakot állítólag a Szaturnusz bolygó uralja. Amennyiben többet tudna meg a bak horoszkópról, keresse fel bátran a napi-horoszkop.hu weboldalt és itt mindent megtalál, ami ezzel a csillagjeggyel kapcsolatos. Weboldalunkra kattintva megtekintheti a teljes horoszkópot is.