Az MXP Futárszolgálattal a vidéki szállítás is gyorsan megy

Olyan csomagja lenne, amelyet vidékre kellene elszállítani? Esetleg még aznapi, gyors szállításra lenne szüksége? Akkor Önnek az MXP Futárszolgálatra van szüksége, melynek szolgáltatásai között a vidékre történő fuvarozást is megtalálja, akár expressz változatban is. Ez a legjobb megoldás, amennyiben gyorsan kell eljuttatnia valamit egy Öntől messzebb eső helyre.

[wp_ad_camp_1]

A színvonalas vidéki szállítás egy természetes elvárás egy futárszolgálattól, hiszen nem feltétlenül mindig a lakhelyünk közelébe kell küldenünk a csomagjainkat, és persze nem is mindig Budapest környékére. Az MXP Futárszolgálat pedig meg is felel ennek az elvárásnak is, hiszen minden további nélkül vállalja a vidékre való fuvarozást is. Sőt, akár azonnali vidéki szállítást is elvállalunk, ami azt jelenti, hogy a csomag felvétele után azonnal elindulunk az Ön által megadott címre, és garantáltan maximum 6 óra hossza múlva kézbesítjük is az Ön által átadott pakkot. Persze ennek az expressz szállításnak az ára magasabb is valamivel, mint az alapszolgáltatásnak, de mindenképpen megéri ezt választania, amennyiben Önnek elsődlegesen fontos a küldemény gyors célba érkezése. Válasszon minket akkor is, ha több csomag akár több helyre történő eljuttatására is szüksége van, és kérje egyedi ajánlatunkat, hiszen ebben az esetben Ön kedvezményesebben veheti igénybe a vidéki szállításunkat.

Amennyiben tehát Önnek is gyors és megbízható vidéki szállításra van szüksége, akkor mindenképpen válassza az MXP Futárszolgálatot! Mi ugyanis garantáltan a lehető leghamarabb eljuttatjuk az Ön küldeményét a címzetthez. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma a +36 30 407 6655-ös és a +36 70 336 6029-es telefonszámon, vagy az info@mixpakk.hu e-mail címen! Árainkról és további szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást kaphat weboldalunkon, a mixpakk.hu-n.