Az Impresszionizmus legszebb festményei

Ha felejthetetlen élményekben szeretne részesülni és kedveli a festészetet akkor akár a leghíresebb impresszionista festők képeit is megfestheti ráadásul igazán elérhető áron. Bővebb információkat a festésről és a helyszínekről az alkotasutca.hu weboldalra kattintva olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Az impresszionizmus legszebb festményeit is lehetősége lesz megfesteni ha hozzánk fordul az akotasutca.hu weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk , a ön is szívesen fest, hiszen az élményfestésre kedvező áron jelentkezhet majd. A festés relaxációként is kiváló, és ha önt is megnyugtatja a festés, akkor keressen fel minket és nálunk jelentkezhet majd az élményfestésre, és saját maga választhatja majd ki a képet valamint a helyet is. Érkezzen negyed órával a festés előtt, és így lesz ideje közelebbről megismerkedni a képpel és lelkileg is felkészülhet az alkotásra. A festményt 3 óra alatt elkészítheti, az elkészült képet pedig hazaviheti, de akár el is ajándékozhatja azt. Érkezzen kényelmes ruhában a helyszínre, hiszen csapatunktól kap majd egyéb kellékeket is ami kelleni fog a festéshez.

Impresszionista festők festményei is elkészíthetőek

Az impresszionista festmények közül is válogathat az alkotasutca.hu weboldalon, ezért ha ön is imádja a festést, akkor itt a helye weboldalunkon, hiszen néhány kattintással jelentkezhet majd. Önnek az lesz a feladata a festés során, hogy az instruktor utasításait kövesse, a festés után pedig bátran haza is viheti az elkészített képet.  Az instruktor a festés előtt beszél a kiválasztott festmény hátteréről majd pedig egy nagyobb méretben és egy nagyobb helyen nekiállhat ön is a festésnek az utasítások alapján. Kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 230 5949 telefonszámot tárcsázva, és itt minden kérdésére választ kap majd.