Az igényes hazai Ecotor garázskapu

Az évek óta jól ismert és elterjedt Ecotor garázskapu kiváló színvonalú megoldásaival, illetve kedvező árával hódít. Évtizedes tapasztalatával és több mint 15 000 értékesített garázskapuval a háta mögött nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hazai garázskapu gyártás egyik legnagyobb képviselője az Ecotor.

[wp_ad_camp_1]

Kazettás mintázatú Ecotor garázskapu
Kazettás mintázatú Ecotor garázskapu

Érdemes azt is tudni, hogy az Ecotor garázskapu ugyan Magyarországon készül, de kizárólag minőség alapanyagokból, olyanokból, mint a más európai gyártók termékei. Ennek ellenére az ára a hazai pénztárcákhoz jobban illeszkedik. Nem csoda tehát, hogy megannyi vásárló elismerően nyilatkozik a termékről. Azt sem szabad elfelejteni, hogy míg más gyártók alkatrész-utánpótlására sok esetben hónapokig kell várni, az Ecotor garázskapu esetében általában gyorsan megoldható.

Körablakos Ecotor garázskapu
Körablakos Ecotor garázskapu

A szekcionált garázskapu a látszat ellenér egy összetett szerkezet. A panelek felelnek a stabilitásért és megfelelő hőszigetelésért, a kiépített sínrendszer az egyenletes, míg a görgők a halk mozgatásért, illetve a rugók és a kapunyitó motor a gyors és hosszú távú működésért. Az Ecotor garázskapu ezek mindegyikében élenjáró technikát alkalmaz, minőségi alapanyagokból. Ezt bizonyítja a gyártó ISO 9001, valamint TÜV minősítése, illetve a 3 év teljes körű és 10 év átrozsdásodás elleni garancia is.

Az Ecotor garázskapu nagy méretválasztékban és eltérő színekben, de még fadekor mintázattal is rendelhető, hogy tökéletes harmóniában álljon az Ön otthonával. Az elegáns garázskapuk minden esetben biztonságos és kiváló hőszigetelő képességekkel rendelkeznek. Ez utóbbit a 40 mm vastagságú környezetbarát habosított poliuretán garantálja, amivel a panelek fel vannak töltve.

A garázskapu kényelmét hivatottak szolgálni a különféle kiegészítők, így kérhetjük a bevilágító ablakokat, a személyátjárót vagy a kisállat bebújót is. Az Ecotor garázskapu minőségi megoldásai természetesen a kiegészítőkre is vonatkoznak, így az ablakok is kérhetőek pl. hőszigetelt kivitelben.

Fehér Ecotor garázskapu széles bordás mintázattal
Fehér Ecotor garázskapu széles bordás mintázattal

Bármelyik Ecotor garázskapu is legyen a választás tárgya, biztosak lehetünk abban, hogy ár-érték arányban az egyik legjobb választás a hazai piacon. Az igényes Ecotor garázskapu az otthon kényelmét és a funkcióját hivatott kiemelni és segíteni, amit tökéletesen képes is megvalósítani. Válassza a hazai, igényes minőséget, ami szebbé varázsolja otthonát.