Az Au pair in America előnyei

Amennyiben te is azok közé tartozol, aki szeretne külföldön dolgozni, de a tanulást sem szívesen hagynád abba, akkor az Au pair in America egy nagyszerű lehetőséget kínál a számodra is. Emellett a nyelvet is egyszerűbben sajátíthatod el, hiszen napi szinten tudod használni.

[wp_ad_camp_1]

Az Au pair in America programnak köszönhetően közel 5000 lány jut ki az Amerikai Egyesült Államokba. Ez a nagyszerű program lehetőséget biztosít, hogy nyelvet tanulj, új emberekkel ismerkedj meg és világot láss. Emellett pedig belekóstolhatsz a gyerekvigyázásba is, és még a tanulást sem kell abbahagynod.

Az Au pair in America program már 1986 óta működik. Ez az egyik legrégebbi program, melynek keretében nem kell a fiataloknak lemondaniuk a tanulásról, és mellette nyelvet is tanulhatnak. A népszerűségét, valamint a jó hírét az Au pair in America program a jól kiépített rendszerének köszönheti. Ez a remek lehetőség tulajdonképpen az AIFS (American Institute for Foreign Study) szervezet része. Magyarországi hivatalos képviselője pedig már tizenöt éve a Crew Agency.

De miért is érdemes belevágni az Au pair in America programba? Ez a program a nyelvtanuláson túl arra is lehetőséget kínál, hogy egy új kultúrát közelebbről ismerhess meg, hiszen a család egyik tagjaként sokkal inkább megvalósítható ez, mint külső nézőpontból, azaz turistaként. Természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy az Au pair in America részeként egy évig iskolába is járhatsz, melynek anyagi költségeit a fogadó család fizeti.

Amennyiben neked is felkeltette az érdeklődésed az Au pair in America program, szereted a gyerekeket és szívesen folytatnád a tanulmányaidat is, akkor látogass el a crew.hu internetes oldalra, ahol további tudnivalókat találhatsz  az Au pair in America programról. Ha még nem töltötted be a 27. életéved, és szívesen belevágnál a nagy kalandba, jelentkezz a Crew Agency irodájában.