Autófelvásárlás kedvező feltételekkel

Kollégáink mindössze 10 perc alatt átvizsgálják az eladásra váró autót és ott helyben, készpénzzel ki is fizetik önnek azt, ha mindent rendben találnak, tehát ha önnek is sürgősen pénzre lenne szüksége és meg szeretne szabadulni autójától, akkor hozzánk forduljon mi pedig felvásároljuk azt. Csapatunk ott helyben minden papírt és dokumentumot el is intéz, hogy emiatt nem fájjon tovább a feje.

[wp_ad_camp_1]

Az autófelvásárlás részleteit megtekintheti a kocsiguru.hu weboldalon. Csapatunk szakértelmével és több éves tapasztalatával időpont kérés és bejelentkezés nélkül vállal autófelvásárlást korrekt árajánlatokkal, tehát érdemes hozzánk fordulni, ha ön is el szeretné adni autóját, furgonját. Ha nem szeretne személyesen ellátogatni telephelyünkre, akkor az egyik kollégánk teljesen ingyenesen megy ki önhöz és ott vizsgálja meg az autót, és ha meg tudnak egyezni, akkor ott helyben ki is fizeti önnek az autót. Ha korrekt módon, gyorsan és egyszerűen szeretné eladni autóját, akkor megéri felvenni a kapcsolatot a Kocsiguruval, hiszen mi fiatalos lendülettel, jó ajánlatokkal és kedves csapattal várunk minden érdkelődőt.

Ha még ennél is több információt és bővebb leírást szeretne olvasni az autófelvásárlásról, az árakról, vagy csapatunkról, akkor nem árthat fellátogatni weboldalunkat a kocsiguru.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat ebben a témban. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk az autófelvásárlásról nincs más dolga, mint felvenni csapatunkkal a kapcsolatot a +36 70 606 4250 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@kocsiguru.hu e-mail címre, segítőkész ügyfélszolgálatunk pedig azonnal visszajelez minden kedves érdeklődőnek. Válasszon minket, hiszen azonnali kézpénzés fizetéssel, bejelentkezés nélkül és korrekt árakkal vásárlunk fel bármilyen autót.