Audioquest HDMI kábelek olcsón

Az Audioquest HDMI kábelek rendkívül népszerűek, ami nem is csoda, hiszen a minőségük garantáltan magas. A két legjobb kategória az Audioquest HDMI családon belül az Audioquest Cinnamon HDMI és az Audioquest Carbon HDMI kábel, amelyek sokkal jobb hangminőséget biztosítanak, mint bármilyen más HDMI kábel.

[wp_ad_camp_1]

Mielőtt HDMI kábel vásárlására szánja el magát, ajánlott utánajárni, hogy a házimozi rendszere milyen elemekkel rendelkezik, hiszen egy Audioquest Carbon HDMI egy belépő szintű házimozihoz nagy pénzkidobás, mivel nem futja ki magát. Egy belépő házimozi rendszerhez a legtökéletesebb egy Pearl HDMI kábel. A Pearl HDMI anyaga tömör LGC réz, tömör polietilén szigeteléssel rendelkezik, és kettős jel iránya van: Ethernet és ARC (Audio Return Channel). A Cinnamon HDMI a legnépszerűbb típus, amely alacsony torzítású, jelútja futáskorrigált, és anyaga 1,25%-ban ezüstözött LGC réz. A Chocolate HDMI a Cinnamon és a Carbon kábelekre hasonlít, növelt ezüst tartalommal rendelkezik, és HDMI csatlakozói 24K arányozásúak.

A sounds-good.hu weboldal bőséges választékában kedvére válogathat a kedvező árú és rendkívüli minőségű HDMI kábelek között, és  a rendelt terméket akár már a következő munkanapon el is tudjuk küldeni önnek, mindenféle szállítási díj nélkül. Regisztráció esetén minden vásárló 5% kedvezményt kap, és minden termékre 3 éves garanciát vállalunk. A HDMI kábelek széles választékáért és további részleteiért látogassa fel a sounds-good.hu weboldalt, vagy kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@sounds-good.hu e-mail címen, vagy a +36 30 870 3012 telefonszámot tárcsázva. Amennyiben tehát HDMI kábelre van szüksége, ne habozzon, vásároljon webáruházunkból Audioquest kábeleket, és garantáltan elégedett lesz a minőséggel és hatékonysággal.